Geggo taler ud om barndomstraume

Geggo har taget en del med sig fra barndommen, som stadig påvirker hende den dag i dag.

I Stephanie Karma Salvarli, bedre kendt som Geggo fra 'Familien fra Bryggen', og Cengiz Salvarlis nye podcast 'Helt ærligt' kommer der sandheder og ikke mindst ærligheder på bordet lige fra første sekund.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i stort skænderi: Hvor hurtigt kan man blive skilt?

Og i andet afsnit tager Geggo et emne op, der går helt tæt på. For her fortæller hun om sit anstrengte forhold til bussemænd, og hun indrømmer, at det stammer fra et traume, der går helt tilbage til barndommen.

- Min mor hun havde sådan nogle kunstige negle, det har hun stadig, men dengang var de meget lange, sådan nogle franske negle, sådan rigtig 90'er agtigt. Og så gravede hun med den her kant af neglen - altså helt ned i kælderen, og der blev gravet. Og så gjorde hun det, at hun havde den her under neglen, og så ved jeg ikke, hvad hun gjorde med den, fortæller Geggo og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i sorg: Av, den gjorde ondt

- Men så en anden ting, hun også altid gjorde, det var at spise ostepops, og ostepopsene sad hun og gravede ud med tungen under neglene, så jeg satte det sammen i mit hoved. Måske er det derfor, jeg har de her traumer med bussemænd.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz giver status på huskøbet

Hele snakken kommer sig af, at Geggo fortæller om en episode nogle dage forinden, hvor hun snakkede med en elektriker nede i deres p-kælder, og han stod og pillede bussemænd imens. Det havde hun det rigtig stramt med, så hun vil høre Cengiz, om det er hende, der er sippet, eller om det bare ikke er okay.

Eksemplet med bussemænd fører snakken videre hen på, hvad man kan tillade sig hvor. Og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når ægteparret diskuterer deres personlige space. For hvad kan man, og hvad kan man ikke tillade sig i blandt andet omklædningsrummet i et træningscenter?

LÆS OGSÅ: Damien afslører sandheden bag kysseri med Zilas

Her afslører Cengiz blandt andet, at han ikke kan have, hvis folk barberer sig og især ikke, hvis de er nøgne imens, men han synes til gengæld, man skal klappe af folk, der kommer ind i omkldningsrummet, hvis de har en flot tissemand.

Hør andet afsnit af Geggo og Cengiz' podcast HER.