Geggo (Foto: Janus Nielsen)
Geggo (Foto: Janus Nielsen)

Geggo ser tilbage: Jeg er lykkeligere end nogensinde

Som mor til en baby på mindre end en måned, er det begrænset, hvor meget søvn man får, alligevel lever Geggo i en lykkerus for tiden.

Stephanie Karma Salvarli også kaldet Geggo har aldrig lagt skjul på, hvor stolt hun er over den udvikling, som hun har gennemgået. Hun beskriver det i sin bog 'Geggo - fra vild teenager til businesskvinde og mor', som er en beskrivelse af Geggos barndom og vilde teenageår, som ikke altid var helt problemfrie, men i dag formår hun at vende kampene fra teenageperioden til noget positivt.

I dag er Geggo mor til to piger, og rollen som mor kombineret med manden Cengiz har kun medført gode ting i Geggos 30-års liv, og trods søvnløse nætter kan hun i dag ikke være lykkeligere.

LÆS OGSÅ: Derfor medvirker Geggo i ‘Fangerne på fortet’ trods vilde dyr i fangeskab

- Havde du spurgt mig for ti år siden, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg som 30-årig ville være et etableret og nogenlunde struktureret (bevares) menneske med to børn og et godt ægteskab. Med god økonomi, en dejlig bolig, som jeg hviler i at befinde mig i og bare generelt være lykkelig. Lykkeligere end nogensinde, skriver Geggo i en story på Instagram og tilføjer:

- Hold kæft, hvor har jeg sejlet på alle punkter i mine yngre dage, men hvor er jeg glad for at have oplevet at gøre det. Dét gør, at jeg elsker endnu mere og værdsætter, hvor jeg er nu, skriver Geggo i en story.

LÆS OGSÅ: WOW: Se traileren for Danmarks nye realityprogram her

Familieforøgelsen af Geggo og Cengiz' datter Sia Lily Salvarli, som kom til verden fredag den 21. august 2020, kan følges i den nye sæson af 'Familien fra Bryggen', som har premiere på torsdag den 10. september kl. 20.00 på TV3. I den kommende serie fortæller parret også, hvordan de blev enige om navnet Sia.

LÆS OGSÅ: Linse får hår(d) kritik: Du er grim

Alba er en stolt storesøster

Flere af Geggos følgere har under Geggos graviditet spurgt ind til, om hun ikke er bange for, hvordan fireårige Alba vil reagere på at blive storesøster, hvortil Geggo altid har svaret, at hun ikke er bekymret for Albas reaktion, men at hun som mor glæder sig til at se Alba i rollen.

- Vi har en meget, meget stolt storesøster herhjemme, skriver Geggo til det første offentliggjorte billede af Alba og Sia sammen.

LÆS OGSÅ: 'Fangerne på fortet'-værterne: Vi er slet ikke modige

Se Alba som den stolte storesøster herunder:

LÆS OGSÅ: Kæmpede med ufrivillig graviditetstab: Nu venter ‘Nybyggerne’-par deres andet barn

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen af Ditlev: Jeg føler mig stukket i ryggen