Geggo overrasket: Troede, jeg ville være sørgmodig

Stephanie sætter ord på datterens skolestart.

Stephanie og Cengiz' ældste datter, Alba, starter lige straks i SFO og i skole til sommer, hvilket er en stor omvæltning, men ifølge Stephanie er både hun og Alba klar.

- Jeg føler lige, jeg har født, og lige om lidt skal hun i skole, men jeg glæder mig meget. Jeg troede, jeg ville være sørgmodig omkring det, fordi nu bliver min lille pige større, men jeg glæder mig bare sindssygt meget - hun er så klar, forklarer Stephanie, der også kaldes Geggo, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Geggo om ny bolig: Vil ikke udsætte Alba for det samme

Følger man Stephanie på Instagram, så kan man se, at Alba allerede har flair for at dygtiggøre sig. Hun kan både engelsk og skriver en del.

- Hun har et godt hoved, og hun har meget interesse for at lære alverdens ting, og det skal jeg jo bare omfavne, og så behøver jeg ikke presse hende ud i at skulle lære, hun tager det hele ind selv, fortæller Stephanie.

LÆS OGSÅ: CHOK: Jasmin stiller Bro vildt ultimatum

Stephanie er ikke nervøs for, hvordan det bliver at skulle møde på et bestemt tidspunkt.

- Nu har jeg en datter på halvandet, så vi står op omkring kl. 6 alligevel, så klokken 8 skal nok gå. Selvfølgelig er der ikke den der frihed i at kunne holde fri og hygge, det kan man ikke mere, når hun går i skole, så skal man møde hver dag, men det bliver godt for hende, fortæller Stephanie og fortsætter:

- Vi har prøvet at indføre lidt mere struktur, og det er hun skidegod til.

LÆS OGSÅ: Geggo laver tv igen: Er det ‘Bryggen’?