Geggo og Cengiz laver egen julehjælp

'Familien fra Bryggen'-parret har hjertet på det rette sted.

I år er der flere end nogensinde før, der har søgt julehjælp, og de stigende priser gør det ekstra svært for mange at få pengene til at række. Det vil 'Familien fra Bryggen'-parret gøre noget ved.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Hvert år giver Stephanie og Cengiz Salvarli en form for julehjælp eller håndsrækning til nogle familier eller personer, der trænger, og i år er ingen undtagelse. Det afslører de i det nyeste afsnit af deres podcast.

- Der er rigtig mange, der har det rigtig svært her i julen. Så vi tænker at smide noget julehjælp afsted i år også. Og nu har vi den her podcast, så jeg tænker, vi kan gøre det i forbindelse med den. Så vi lægger en boks ud onsdag, hvor man kan skrive, hvis man gerne vil søge julehjælp, forklarer Cengiz.

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Dennis Knudsen er med i Pyrus-julekalender

Donerer deres egne penge

De forklarer, at det kan for eksempel være, hvis man er blevet afvist et andet sted, forklarer de. Parret udlodder 5 gavekort til Bilka af 1500 kroner.

- Det skal lige siges, det er ikke sponsoreret overhovedet, det er mine og Stephanies egne penge, fastslår Cengiz.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Er blevet single

- Vi laver en boks, og så kan man søge julehjælp hos os. Det er ikke en konkurrence, for vi udvælger nogen, hvor vi tænker, de har det hårdt. Det er ikke sådan, at man skal sende dokumentation for sin konto. Vi stoler på, at de mennesker, der søger selvfølgelig har brug for det. Hvis du har råd til jul, vil du selvfølgelig ikke tage den mulighed fra en anden, for så er du et dårligt menneske, det har du ikke lyst til, fastslår Stephanie.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinder sov i drivhuset i en måned, efter han kom hjem

Man kan deltage via Instagram fra i dag af, og der er deadline inden mandag den 19, hvor parret optager næste afsnit af deres podcast. Dem der udtrækkes bliver nemlig offentliggjort i podcasten.