Geggo og Cengiz fra 'Familien fra Bryggen' (Foto: Janus Nielsen/TV3)
Geggo og Cengiz fra 'Familien fra Bryggen' (Foto: Janus Nielsen/TV3)

Geggo og Cengiz hyrer paradisoer

Der er flere store navne fra 'Paradise Hotel' med i Geggo og Cengiz' nyeste projekt.

I marts måned kom det ud, at Geggo og Cengiz ville lukke deres skønhedssalon La Lotus pr. 1. april. Siden har de i stedet arbejdet intensivt på deres nye projekt 'Stjerneboksning', hvor 20 kendisser skal kæmpe om 10.000 kr mod en modstander i deres vægtklasse. Der vil altså være 10 kampe ved eventet, og her i løbet af foråret bliver stjernecastet offentliggjort en efter en på 'Stjerneboksnings' Instagram-side.

Indtil videre er der blevet offentliggjort tre af de i alt 20 deltagere, og det tegner til at blive et brag af en bokse-fest. Den første deltager, Geggo og Cengiz offentliggjorde, var Mathias Hjort fra sidste års 'Paradise', dernæst blev Moster Niller fra 'Familien fra Bryggen' føjet til castet, og det sidste cast-medlem, der er offentliggjort, er Nadja Hansen fra 'Paradise Hotel'.

HOT NEWS: 'Familien fra Bryggen'-stjerne med i 'Vild med dans'

Forvandler paradisoer til boksere

Indtil videre har Geggo og Cengiz altså hyret to paradisoer, og selvom de er mest kendt for at bruge deres boksearme til at skåle med, så glæder de sig til at få trænet dem til at blive mere hårdtslående.

- Jeg synes, det er fedt, at vi kan holde sådan et event i Danmark, og når det er Geggo og Gengiz, som afholder det, så vil jeg rigtige gerne være en del af det, fordi jeg synes, det to mega dejlige mennesker, som bare brænder for de ting, de laver, fastslår Mathias, mens Nadja stemmer i:

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre, hvorfor Princess Natascha fra 'De unge mødre' gerne vil ligne Linse Kessler.

LÆS OGSÅ: Geggo frygter for Linse: Jeg har det ad helvedes til

- Jeg altid er klar på en ny udfordring. Nu har jeg lige løbet halvmaraton uden træning - så hvis jeg kan klare det, så kan jeg satme også bokse. Så da de spurgte mig, så var jeg klar. Men jeg har aldrig bokset før. Kun sådan noget tøse-slå-ud-i-luften-hold i fitness, fortæller Nadja, som ikke har tænkt sig at bruge samme taktik som til sit halvmaraton.

- Dog ikke, jeg skal have en masse teknik - især hvis jeg kommer op imod en stærk pige. Jeg håber på en pige i dårlig form, siger hun med et grin.

Og netop træningen er en essentiel del af konceptet, for selvom det bliver underholdning og skægt, bliver det også alvor, og hver bokser skal igennem et intensivt træningsforløb med erfarne bokse-trænere, ligesom de indvejes forud for eventet d. 7. september.

HOT NEWS: Geggo bliver forfatter

Frygter at brække næsen

Hverken Nadja eller Mathias har bokset før, men de glæder sig og er spændte på, hvordan det kommer til at gå. I begyndelsen var der ikke noget, Nadja var bange for ved at kaste sig ud i boksningen, men har det ændret sig.

-  Der er mange, der har spurgt mig, om jeg ikke er bange for at brække næsen, så nu er jeg lidt bange for det, afslører hun, mens det hjemme hos Mathias mest er kæresten Trine, der er lidt nervøs for at sende sin fyr i bokseringen.

LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler afslører nyt fælles projekt

- Hun synes, det meget sjovt og håber ikke, jeg kommer for meget til skade, men det sker ikke. Det er hårdt at bokse, og det er derfor, det er så fedt, fastslår Mathias.

Træningen går i gang inden længe, og i løbet af den næste tid vil flere deltagere blive afsløret. Man kan følge med i afsløringerne på Instagram og på Stjerneboksnings hjemmeside, hvor man også vil kunne købe billetter og adgang til at se showet online, når hele castet er blevet offentliggjort. Geggo har tidligere fortalt på sin Instastory, at det er helt bevidst, at billetterne ikke er sat til salg endnu, for de synes, folk skal vide, hvad de køber først. Derfor kan man først købe billetter, når castet er offentligt.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse og Didde i nyt fælles projekt