Geggo og Cengiz giver ny status efter fødslen

Geggo har siden fødslen været stille på de sociale medier - men nu giver hun status på, hvordan det går.

Fredag aften kom en lille pige til verden, da 30-årige Stephanie Karma Salvarli fødte på Hvidovre Hospital dagen før sin termin, som var den 22. august.

Imens blev Alba forkælet hos mormor Linse, og lørdag morgen kunne de lykkelige og nybagte forældre Geggo og Cengiz dele den dejlige nyhed, som vi er mange, der spændt har ventet på.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Geggo har født

– Igår aftes blev hele vores verden ændret.. Igen, skrev Geggo til billedet af et lille sæt babyfødder, som hun delte i en story på Instagram.

Siden har der været stille på Instagram-profilen hos den ellers så aktive 'Bryggen'-babe. Men her til formiddag gav hun igen lyd og kunne fortælle, at hele familien har det godt, og at de blot nyder den helt særlige tid i deres lykke-boble med en lille nyfødt.

LÆS OGSÅ: Christel: Derfor ser jeg anderledes ud nu, end da jeg var med i ‘Paradise’

- Jeg er okay. Jeg ved godt, i er vant til, at jeg opdaterer mere, men jeg har bare travlt med at nyde min lille familie og bare "være" i vores nye tilværelse. Livet er fantastisk, og min mand er det samme. Jeg har aldrig været lykkeligere, skriver hun i en story, hvor hun deler et nyt billede af sin lille pige.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Linse er blevet HELT karseklippet

Kort pause fra Instagram

I samme story fortæller Geggo, at sociale medier på nuværende tidspunkt ingen betydning har, men at hun snart vil vende tilbage igen.

Intet nyt er altså godt nyt hos familien, og denne morgen er Alba igen i bedste hænder hos Linse, mens Cengiz og Geggo er til et opfølgende tjek men deres lille pige på hospitalet i Hvidovre.

- Alba måtte selv vælge, om hun ville med på hospitalet, eller hun ville være hos mig. Og hun valgte mig, siger en stolt og lykkelig mormor til to i en  insta story.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse