Geggo og Cengiz er uenige om sex

Det er ikke alt, man kan være enige om, har reality-parret fundet ud af.

I det nyeste afsnit af Stephanie og Cengiz Salvarlis podcast 'Geggo og Cengiz - Helt Ærligt' snakker parret blandt andet om samarbejder på Instagram, og det leder snakken hen på sex.

LÆS OGSÅ: Nikolaj og Anne tager næste skridt i forholdet

Nu spørger man måske sig selv, hvad de to ting har med hinanden at gøre, men det kommer sig af, at Geggo har sagt ja til et arbejde med firmaet Sinful og skal promovere en julekalender med sexlegetøj. Det er Cengiz dog ikke vild med.

LÆS OGSÅ: Efter boligkøb: Geggo og Cengiz uenige om fremtiden

- Jeg er ikke så god til at snakke om sådan noget offentligt. Jeg kan godt snakke med drengene om sex og sådan noget, men ikke offentligt og sidde og reklamere og få folk til at købe det her. Folk bruger det jo, forklarer Cengiz, inden Geggo afbryder:

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-par taler om børn og forlovelse

- Vi er jo i 2022, det er ikke et tabu mere at snakke om sex.

- Det synes jeg, lyder det fra Cengiz, mens Geggo forsøger at forklare sig.

- Jeg er ikke den type, der sidder og snakker helt vildt om sex. Jeg siger ikke sådan til Burger: "Er du sindssyg, i går rev han mig bare rundt".

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-deltager gravid i sidste trimester

- Gør du ikke det? Hvorfor gør du ikke det? Det gjorde jeg da, lyder det forarget fra Cengiz, som indrømmer, at i den situation vil han hellere end gerne have, at hun snakker om sex - det gør han nemlig selv med sine venner. Det forstår Geggo dog ikke.

- Nå, her må jeg godt snakke om det? Det er 2022, jeg har to børn, jeg tror godt folk ved, at de ikke kom med storken, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i skænderi: Hvor hurtigt kan man blive skilt

- Ja ja, en ting er, at folk ved det, men folk ved også, at alle i hele verden onanerer, men det er mærkeligt at sige, mener Cengiz, og så skifter rollerne.

- Sccchhhhh. Det kan du da ikke sige, du kan ikke sige onani, flyver det ud af Geggo, som bagefter godt kan se dobbeltmoralen i, at hun selv slår et slag for at snakke mere åbent om sex, men ikke vil høre ordet onani.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par deler trist nyhed

Et forbillede for unge

Geggo fastholder dog, at der ikke er noget galt med at reklamere for Sinful, og hun forklarer, at hun sågar har set reklamer for det på en bus. Men når hun selv overvejer at indgå i et samarbejde, så er der faktisk en dybere mening med det.

- Mit yndlingsprogram i hele verden er 'Date mig nøgen'. Jeg synes, det er fantastisk, at unge mennesker kan sidde og se, at det er okay, jeg ser sådan ud, for alle er forskellige. Man har en idé om, når man vokser op, at sex skal være på en bestemt måde. Man har en idé om, at en tissekone skal se ud på en bestemt måde, og jeg er nok mærkelig, hvis den ikke ser sådan ud. Så jeg synes, det er fint, hvis det ikke er et tabu, fastlår hun, men hun får ikke overbevist sin mand.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus bad om møde med svigerforældrene

- Jeg synes godt, man må have et privatliv. Det er mere det med, at min kone skal sidde og reklamere for sådan noget legetøj, forsøger Cengiz sig igen. Men så bliver han afbrudt.

- Jeg forstår slet ikke, hvorfor du tager stilling til, hvad jeg reklamerer for på Instagram, lyder det fra Geggo.

LÆS OGSÅ: Teresa afslører: Stadig sammen med Teitur

- Jeg sagde jo også, du bare skulle gøre det. Jeg sagde bare, du skulle overveje det en ekstra gang. Jeg synes, det bliver for meget.

- Jeg kan leve af mine reklamer på Instagram, så jeg tager ikke alt ind, jeg vil hellere lave få reklamer, og, lyder det fra Geggo, før hun bryder ud i et kæmpe grin over formuleringen "tager alt ind" i sammenhæng med en snak om sexlegetøj og indrømmer, at den slags vil gøre det svært for hende at lave den slags reklamer.

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Dater reality-deltager

Parret ender med at være flade af grin, og Geggo medgiver, at hun nok er nødt til at genoverveje samarbejdet, hvis hun ikke engang kan holde masken i sin egen podcast, når snakken falder på det.

Hør og se Geggo og Cengiz' sjove podcast HER.