Geggo og Cengiz (Foto: Janus Nielsen)
Geggo og Cengiz (Foto: Janus Nielsen)

Geggo og Cengiz afslører: Linse har sindssyge planer i Spanien

Meget tyder på, at vi skal glæde os til, at Linse afslører, hvad hun egentligt laver i Spanien.

Det er vist ingen hemmelighed længere, at den populære 'Familien fra Bryggen'-familie pt. holder pause fra optagelserne. Det har betydet, at hele den populære familien har mere tid til andre projekter, og specielt Linse har gang i helt masse hemmeligt.

Hun befinder sig pt. i Spanien, men det er meget småt med informationer om, hvad hun egentligt laver i tapas-landet. Der er dog udsigt til, at Bryggen skal være uden sin dronning i en tid endnu.

LÆS OGSÅ: Medie: Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk

- Hun er ikke kommet hjem endnu. Hun kommer nok ikke hjem lige foreløbigt. Det er nok den største åbning, vi kan give, fortalte Geggo og Cengiz forud for ZULU Awards, da Realityportalen.dk forsøgte at lokke ud af dem, hvad Linse laver i Spanien.

Selvom der kan gå lang tid, før Linse atter vender hjem til Danmark, går der nok ikke helt så lang tid, før hun afslører, hvad hun laver i Spanien.

- Jeg må ikke sige det, men hun siger det selv lige om lidt. Hun kan ikke holde sin kæft, sagde Geggo med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-vært: Sådan går castingen til den nye sæson

Rigtig meget tyder på, at vi skal glæde os til, at sløret bliver løftet, for det lyder lidt som om, at der er nogle vilde ting i vente fra Bryggen-dronningen.

- Der er nogle ret sindssyge planer, hun skal have lavet dernede, fortalte Geggo og Cengiz uden at løfte mere af sløret for, hvad planerne er.

Geggo vandt på aftenen prisen som 'Årets webstår', og det var hun både glad og lykkelig for. ZULU Awards sendes på TV 2 ZULU søndag den 4. februar klokken 20.55.

LÆS OGSÅ: HAHA: Holly vandt en Zulu Award – sådan siger hun tak

LÆS OGSÅ: Simona efter voldsomme overgreb: Derfor åbner jeg op på tv