Foto: TV3
Foto: TV3

Geggo jubler: Jeg overlevede!

Geggo er lykkelig for at være tilbage på Bryggen, for hun havde ikke regnet med at klare en måned i Ecuadors jungle.

Da Geggo valgte at skifte sit vante liv på Bryggen ud med junglelivet i Ecuador,  betød det blandt andet farvel til Facebook og mobil og goddag til smat og kryb. Men trods den store omvæltningen, så overlevede den seje tøs.

- Jeg havde sgu aldrig troet, at jeg skulle leve en måned i en jungle - og jeg havde godt nok aldrig troet, at jeg ville overleve en måned i en jungle, men det gjorde jeg, fortæller en stolt Geggo til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Pernille: Jeg havde trukket mig lige meget hvad

Ville på luksushotel

Brygge-divaen havde heller ikke regnet med, at hun rent faktisk skulle blive i junglen 24 timer i døgnet i en hel måned, men allerede den første dag gik de barske realiteter op for den ellers så kække Geggo.

- Seriøst - man tror, det hele er ’fake’, men det er det ikke, forsikrer Geggo og fortsætter:

- Jeg var sikker på, at jeg ville komme på luksushotel efter optagelserne i junglen, men det gjorde jeg ikke. Jeg sov seriøst på det bræt der i lortelejren. Det hele er altså meget autentisk.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Joanna beskydes for telefonfis

Ti år ældre på én måned

Jungleopholdet bød på masser af udfordringer, hvilket ifølge tøsen fra Bryggen har været med til at udvikle hende som menneske.

- Jeg føler på en måde, at jeg er blevet ti år ældre på én måned. Jeg er kommet hjem med et nyt syn på mig selv. Jeg har lært, at jeg nogle gange skal tage tingene med et gran salt og ikke altid bare fare op over alting.

Det gælder altid om at få en god start på dagen, men i Ecuadors jungle blev morgenerne problematiske for den temperamentsfulde diva.

- Altså, jeg er ikke a-menneske eller b-menneske - jeg er å-menneske! Så jeg gider altså ikke altid ligge at glo og snakke med de samme mennesker hver morgen, men det var jeg bare nødt til. Jeg var nødt til at æde lorten og være sammen med folk lige fra morgenstunden af - endda også med nogle, som jeg slet ikke bryder mig om, fortæller å-mennesket, Geggo.

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Jeg vil inspirere andre

Den fedeste oplevelse

Selvom junglelivet til tider har været hårdt, fortryder Geggo absolut ikke, at hun tog udfordringen op.

- Det har været en af de fedeste oplevelser i mit liv, og jeg sætter virkelig pris på at have fået den her oplevelse, slår den seje, og ti år ældre, diva fast.

Se 'Divaer i junglen' i aften klokken 21:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: 'Diva'-Sidney: Blondine-holdet er lort

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.