Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Geggo: Jeg er på ingen måder tilfreds med min krop

Geggo er ikke tilfreds med sin bløde krop, og nu vil hun gøre noget ved det.

For et par måneder siden fortalte Geggo, at hun har vejet 20 kilo mindre, end hun gør nu. Især efter hun var gravid og blev mor til Alba i februar sidste år, er formen dykket for hende, som det sker for så mange andre, men nu har hun besluttet sig for at tage tyren ved hornene og gøre noget ved de overflødige kilo.

- Efter graviditeten er min krop gået totalt i stå. Jeg ved godt, jeg ikke er overvægtig, men jeg vejer altså mere, end jeg gjorde, før jeg blev gravid – vægten er egentlig som sådan ikke noget, jeg spasser ud over, men det er mere, at det hele er blevet betydeligt mere slattent i takt med, at jeg ikke har fået trænet eller spist ordentligt, skriver Geggo på sin blog og fortsætter:

GALLERI: Se Geggos vilde forvandling

- Inden jeg blev gravid med A, var jeg jo godt på vej mod at blive klar til NC i kategorien bikini-fitness. Jeg stod kniv-skarpt, da jeg mødte C. Det er bare knap så fitness med stor mave og væske i kroppen, så min drøm røg lidt der. Jeg er kun et menneske som alle andre, og er sgu ærlig talt der nu, hvor jeg på ingen måder er tilfreds med min krop. Bevares, den kunne være værre – det ved jeg godt. Men den kunne bestemt også være langt bedre.

Derfor har Geggo hyret den personlige træner Louise Syberg, som nu har lagt en kostplan for hende og skal træne med hende flere gange om ugen. De to gik i gang i mandags, og Geggo kan i den grad mærke, at der er en graviditet og en fødsel imellem hende og den gode form, hun tidligere har været i.

- Jeg er allerede på blot 4 dage blevet gladere og kan mærke, det er dejligt at gå op i min kost uden decideret at være på “slankekur”. Jeg er aldrig sulten (det er Cengiz glad for, jeg er mildt sagt ikke et særlig sødt menneske, når jeg er rigtig sulten…), men jeg er til gengæld så øm, så jeg dårlig kan gå – jeg kan mærke, der sker noget, skriver hun på bloggen.

Men hun er ikke i tvivl om, at det bliver et fedt forløb, og hun tager sine følgere med hele vejen på sin Instagram og Facebook.

Læs hele Geggos blogindlæg om træningsopstarten her.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Baby-news i den nye sæson?

LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos ring

LÆS OGSÅ: Geggo: Mon jeg nogensinde bliver glad igen?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.