Geggo: Jeg er en mega diva

Stephanie gjorde sig en opdagelse under optagelserne til 'Divaer i junglen 2'

Vi er vant til at se Stephanie i posede hængerøvsbukser og hættetrøje, når hun spadserer ned ad bryggen i 'Familien fra Bryggen'. Hun bander, som en havnearbejder og er i det hele taget lidt af en drengepige.

Derfor kom det også lidt bag på brunetten, hvor meget diva, hun egentlig er.

-Jeg er jo noget af en drengepige, men i junglen fandt jeg også ud af, at jeg er en mega diva. Jeg er virkelig en drama queen. Jeg finder mig ikke i hvad som helst og kan sagtens være en rigtig møgkælling, fortæller Stephanie til Realityportalen.

De nyfundne divanykker til trods, fandt Stephanie ud af, at det var en fordel for hende at være en frygtløs drengepige, da de rendte rundt i Costa Ricas jungle.

-Det havde sine fordele, at jeg ikke er en kylling, og at jeg ikke er bange for at kaste mig ud i tingene, siger Stephanie, der ikke vil røbe andet end at det bliver super godt tv på dramafronten.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler er rasende

Elsker at lave tv

Da TV3 ringede for at spørge Stephanie, om hun havde lyst til at deltage i 'Divaer i junglen', var hun ikke et sekund i tvivl.

-Jeg elsker at lave tv, så det ville jeg super gerne.

Det var dog ikke kun for morskabens skyld, hun sagde ja til konkurrencen.

-Jeg vil gerne vise noget mere af mig selv. Stå ud for rollen som Linses datter. Det vil jeg naturligvis altid være, men jeg vil gerne gå mine egne veje og blive voksen, fortæller hun.

Se med til foråret, når et nyt hold realitystjerner skal slås om titlen som junglens ultimative diva.

LÆS OGSÅ: Geggo åbner eventbureau

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.