Geggo indrømmer: Har det svært for tiden

Det er ikke altid nemt at være et kendt ansigt.

I det seneste afsnit af podcasten 'Geggo og Cengiz - Helt Ærligt' må man sige, at Stephanie lever op til programmets titel.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov fundet i Tyskland: Børnene stadig efterlyst

Under en spørgerunde lyder et af spørgsmålene, om det ikke er hårdt at være et kendt ansigt, og det indrømmer Stephanie, at hun kan have det svært med i perioder.

- I øjeblikket har jeg det faktisk lidt svært med mange mennesker, og jeg har det lidt svært ved at være ude med mange mennesker for tiden, og jeg skal ikke sidde her og være sådan en, der har ondt af mig selv. Jeg har selv valgt, hvor jeg er, og jeg er glad for, hvor jeg er og fortryder intet, fortæller hun i podcasten og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

- Men jeg kan godt mærke, at i øjeblikket har jeg lidt sværere ved at håndtere fremmede, og det har altid ligget lidt i mig. Jeg er ikke så social som min mor er, hun inviterer jo til at få taget billeder, når hun er ude. Det er jo så fedt at have det sådan, det kan jeg godt misunde hende nogle gange. Men jeg er ikke så god til det.

Septhanie fortæller, at hendes løsning for eksempel kan være at tage til Sverige og shoppe, fordi der så ikke er nogen, der ved, hvem hun er, når hun har krydset broen. Derfor nyder hun, at det trods alt kun er i Danmark, hun er kendt.

LÆS OGSÅ: TV 2-par i mareridt under graviditet: 15 ulidelige dage