Stephanie Karma Salvarli aka Geggo (Foto: Anthon Unger)
Stephanie Karma Salvarli aka Geggo (Foto: Anthon Unger)

Geggo efter lægebesøg: Under observation

Geggo har været til læge med sin datter, Sia, og det har vist sig, at et lægetjek var nødvendigt.

Selvom vi er godt inde i december, har julefreden ikke 100 procent ramt hjemmet på Amager hos Geggo, Cengiz, Sia og Alba. For på det seneste har 'Familien fra Bryggen'-parrets yngste datter, Sia Lily Salvarli, på ingen måde været på toppen. Hun har blandt andet haft feber og været lidt pylret, og Geggo har ikke vidst, hvad årsagen til ubehaget har været.

Artiklen fortsættes under interviewet med Linse, der er til 'Stjerne Boksning' 2021...

 

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører vildt vægttab: 30 kilo på fem måneder

Derfor valgte Geggo onsdag at tage til Hvidovre for at få Sias ører tjekket hos en ørelæge, og det har nu vist sig at være en god beslutning.

- Sia har rigtig meget væske på ørerne. Hun har en trommehinde, der har en forkert farve, der buler og så videre. Så nu er vi under det, der hedder observation. Så det vil sige, at om en måned skal vi tilbage og se, om vi skal have lagt dræn i hendes ører, fortæller Geggo i en insta story efter besøget hos lægen.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard søger julehjælp

Hun blev mor til Sia den 22. august 2020 på Hvidovre Hospital, som var dagen før terminen. Alba kom til verden i februar 2016.

Nu skal de næste uger altså vise, om der bliver behov for dræn. I forbindelse med updaten på Sias ører, takker Geggo sine følgere for at give hende et godt råd, for uden det, var hun måske ikke taget til ørelægen.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor kan ‘Nybygger’-husene ikke sælges

- Nogle gange kan gode råd på Instagram være irriterende, det ved vi alle sammen. Og andre gange kan de være så fede. Som i det her tilfælde, hvor rigtig mange af jer skrev: "Har i fået tjekket hendes ører?". Så det fik vi gjort, siger Geggo i en story, hvor hun takker for rådet, som føles som en gave.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo)