Geggo beskyldt for at lyve

Geggo har de seneste dage modtaget en del hårde beskeder.

Det er ikke altid nemt at gøre alle tilfredse, det har 'Familien fra Bryggen'-stjernen Geggo måttet sande efter at have hjulpet fem familier med julehjælp i form af et gavekort på 1.500 kroner.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne scorer 23 år ældre fyr

Geggo og manden Cengiz har den seneste tid efterspurgt familier, der har behov for ekstra hjælp i julen. Familierne har ikke skullet dokumentere behovet, de skulle blot skrive til Geggo, hvorfor de ønskede hjælp.

- Jeg stoler på, at folk ikke lyver, har Geggo tidligere udtalt i en story til folks skeptiske holdninger.

LÆS OGSÅ: Nu ved Amalie, hvor børnene er

Man kan ikke sige, at Geggos følgere har samme tillid til hende. I går delte hun flere kritiske holdninger.

- Okay, der mistede jeg lige alt for jer, som jeg ellers syntes var fantastiske. Du har jo ikke engang åbnet og læst min besked, skriver en af Geggos følgere, som har søgt julehjælpen.

LÆS OGSÅ: Familien afslører særlig hyldest til Hugo

Egoist, latterlig og grådig

Hvad vedkommende ikke er bekendt med er, at når man skriver til profiler, der er registreret som en virksomhed, så havner beskederne i anmodninger, når man ikke har skrevet med vedkommende tidligere. Så kan man acceptere beskeden og selv flytte den i mappen 'Generelt' eller 'Primær'. Først når beskeden er flyttet, vil den stå som læst.

- Jeg er blevet beskyldt for at lyve. Også fra profilen, som ikke tror på, der er noget, der hedder beskedanmodninger. Jeg er blevet kaldt egoist, latterlig og grådig, fortæller Geggo i en story.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Har det svært for tiden

Det stopper heldigvis ikke hendes glæde i at have gjort en forskel for de fem familier, der i går fik tilsendt et gavekort på 1.500 kroner. Både Geggo og Cengiz dokumenterede købet af de fem gavekort i hver deres story på Instagram.

- Tænk jer om, når I skriver til andre. Jeg er kun et menneske, og det her er af egen fri vilje og af egen lomme, skriver Geggo.

LÆS OGSÅ: Redder julen for 100 familier: Gavmilde Margrethe