Geggo afslører ny hobby

Geggo har meldt sig ind i en klub, og hun er vild med sin nye hobby

I dag er der udkommet et nyt afsnit af Geggo og Cengiz' podcast 'Helt ærligt', og her snakker parret blandt andet om hobbyer. Cengiz har nemlig altid været bidt af fodbold og er inkarneret Manchester United fan, men Geggo har ikke haft en hobby, siden hun var barn og samlede på brevpapir.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs vilde forvandling

Det har hun dog fået nu, og i podcasten afslører hun sin nye hobby, som nok vil komme bag på mange. Hun mener godt, man kan kalde det en sportsgren, men der er Cengiz ikke helt enig.

- Jeg er ikke flov over det. Jeg er gået hen og er blevet medlem af en bankoklub, så jeg går til banko hver fredag, lyder det stolt fra Geggo, hvortil Cengiz svarer med et grin:

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-stjerne afslører vildt vægttab

- Du har været der én gang, men ja. Hvorfor banko?

- Hvorfor ikke? Til at starte med så var jeg sådan: Jeg vil gerne gå til noget, men jeg er lidt tyk. Eller det er jeg ikke. Jeg er helt normal kropsvægtigt, men jeg er tyk i hjernen, jeg gider ikke rigtig. Jeg er doven. Jeg overvejede at starte til noget boksning, fortæller Geggo.

Det var Burgers idé

Det får dog Cengiz til at grine endnu mere end før, for valgte hun så banko for at komme ud og røre sig lidt. Men der slår Geggo en streg i sandet.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Leif har ikke kontakt til sin datter

- Hey. Jeg fik faktisk lidt ondt i ryggen, du skal slet ikke undervurdere banko, det vil jeg lige sige med det samme, fortæller Geggo og forklarer, hvordan hun endte med at blive medlem af bankoklubben.

- Jeg sad og snakkede med Burger, og vi snakkede om, vi skulle tage på bakken, og så ville vi få nogle bajere og spille. Vi ville vinde nogle bamser. Men så spurgte hun, om vi skulle prøve at tage til banko, og jeg var sådan JA!

LÆS OGSÅ: Fejlklipning i ‘Nybyggerne’: Her er den sande historie

Som sagt så gjort, og det viste sig at være en kæmpe succes. Burger vandt 1000 kroner, og selvom Geggo ikke vandt noget, så er hun mere end klar på at komme igen.