Gammel kending fra ‘Singleliv’ er tilbage på tv

Efter ti år er han tilbage på skærmen.


Mitchel Nebelong blev kendt, da han for ti år siden medvirkede i reality-programmet ‘Singleliv’. Siden dengang har han ikke været i branchen, men nu skal han igen lave tv, det fortæller han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Christian Degn afslører særligt babynavn

Artiklen fortsætter under videoen af Sidney Lee.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Jesper Buch giver 'Løvens Hule'-fan huen på

- Programmet er blevet solgt til en af de helt store kanaler, men er ikke lavet endnu - ret vildt, de har godkendt og købt programmet, inden det er produceret, fortæller Mitchel.

Mitchel må ikke på nuværende tidspunkt fortælle særlig meget om, hvad det er for noget tv, han skal lave, men én ting er sikkert, det er ikke et dating-program, for Mitchel har allerede en sød kæreste.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Tobias Dybvad gift

- Jeg har en dejlig kæreste, jeg snart har været sammen med i fire år. Vi bor også sammen med vores lille baby, som er en kat, griner Mitchel og afslører alligevel lidt flere detaljer om det nye tv-projekt.

- Det kommer ikke til på nogen måder at være ligesom 'Singleliv'. Vi er mere ovre i noget dokumentar. Det er nemlig en dokumentar-serie om reality-ikonet, fortæller Mitchel, og så kan man jo selv gætte, hvem serien handler om.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet student med topkarakter

Mitchel og Sidney Lee blev rigtig tætte venner, da de sammen lavede 'Singleliv', og efter Sidney Lees død har Mitchel været i diverse medier for at fortælle om sin gode ven og den anden side af Sidney Lee - den private side, som mange ikke kendte.