GALLERI: Så sød er Party-Kamils datter

Den tidligere 'Sommer i Sunny Beach'-stjerne nyder rollen som far, selvom det kræver lidt omstrukturering i hverdagen.

Da 'Sommer i Sunny Beach' tonede frem på skærmen i 2010, var Kamil Hedegaard blandt de festglade gæster, der fyrede den af med drukture og damer i lange baner. Sidenhen er der dog sket en hel del for party-fyren, da han både har fundet kærligheden og i november er blevet far til en lille datter. 

Selvom det er noget af en omvæltning at gå fra festliv under varme himmelstrøg til familieliv i Aarhus, så nyder Kamil at være faldet til ro.

- Familielivet er dejligt og skønt. Det kræver dog, at man omstrukturerer sin hverdag en smule og tilpasser sig de nye behov. Man får mere ansvar og forpligtelser, og selvom det er dejligt, så kræver det dog, at man ikke længere prioriterer sig selv som nummer et, men har et ansvar overfor sin datter og kæreste, forklarer Kamil og uddyber:

- For eksempel så træner jeg ikke længere om aftenen, som jeg plejede, men i stedet om morgenen, så jeg får mere tid med min datter efter arbejde. Planerne med vennerne skal også planlægges lidt mere end før, men det er ikke noget, som påvirker mine tætte venskaber, da de stadigvæk er der.

LÆS OGSÅ: Kamil fra ‘Sommer i Sunny Beach’ viser datteren frem

Travlt i det lille hjem

Kamil fortæller, at han ikke vil bytte familielivet for noget som helst, da det er det bedste, som er sket ham. Især nyder han at følge med i datterens udvikling og er overrasket over, hvor hurtigt, hun lærer nye ting.

- Tiden er fløjet afsted, og Emilia starter allerede i vuggestue første september. Der sker meget i den alder, og hun udvikler sig fantastisk. Hun er begyndt at kravle rundt og er meget mere bevidst om sig selv og sine omgivelser, forklarer den stolte far, som selv er i gang med et nyt projekt:

- Jeg har ved siden af mit job og familielivet arbejdet på en sports-app, som lanceres indenfor kort tid verden over. Det bliver en spændende app, som endnu ikke er set i Danmark, så det glæder jeg mig til. Det har været en lang process, som har taget omkring halvandet år, så det har til tider været hårdt.

Kamils kæreste Tania søger i øjeblikket efter job, så hun også kan starte igen, når Emilia starter i vuggestue. Hun er uddannet HR-konsulent og håber på at finde et relevant job nær Aarhus, så der ikke skal bruges lang transporttid til og fra arbejde.

Se de søde billeder af Emilia øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Party-Kamil vender tilbage

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Party’-Kamil skal være far

LÆS OGSÅ: Party-Kamil afslører barnets navn og køn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.