FOTO: TV3
FOTO: TV3

Fyret ’Sunny Beach’-guide fortryder stadig

Malene fra ’Sommer i Sunny Beach’ har det stadig svært ved tanken om, at hun blev fyret fra jobbet som guide.

I sidste uges afsnit af ’Sommer i Sunny Beach’ kyssede guiden Malene med en gæst og mistede sit elskede job. Og det er stadig noget, der trykker den smukke pige.

- Jeg har stadig en følelse af, at det var det dummeste at gøre nogensinde, og jeg har stadig svært ved tanken om, at jeg blev fyret, fortæller Malene til Realityportalen.dk og fortsætter fortrøstningsfuldt.

- Men jeg minder også mig selv om, at det ikke er fordi jeg på nogen måder er dårlig til mit arbejde eller har gjort andre ondt at jeg blev fyret. Det var jo udelukkende en dumhed, som enhver kunne have gjort.

LÆS OGSÅ: Fortryder Sunny Beach tatovering

Smed mit drømmejob væk

Men selvom Malene forsøger at holde hovedet højt, så erkender hun, at det var meget svært for hende at sige farvel til Sunny Beach før tid.

- Jeg elskede mit arbejde, ja mere end noget andet, og var slet slet ikke klar til at tage afsted. Jeg smed mit drømmejob væk, og det kunne jeg slet ikke acceptere, fortæller hun. Derfor var der også mange ting, hun savnede ved Sunny Beach, da hun kom tilbage til Danmark.

- Jeg savnede mest det sammenhold jeg havde med mine kollegaer og de udfordringer jeg havde hver dag. Jeg savnede bare generelt det hele. Selv det man hadede mest, savnede jeg. Alting var virkelig tomt og stille i Danmark, og jeg følte mig faktisk helt ensom, på trods af, at jeg havde mine bedste veninder og familie omkring mig.

LÆS OGSÅ: ‘Sommer i Sunny Beach’: Vanvittig sæson! 

Er færdig med guidelivet

Derfor gav det også et sug i maven på Malene, da hun genså hele episoden i torsdags. Det var et flashback, som rørte hende mere, end hun havde troet. Men selvom det gav et sug i maven, så vil hun ikke tilbage til livet som guide.

- Selvom jeg har fået tilbudt jobbet igen næste år, så tager jeg ikke til sunny og arbejder igen. Jeg har været en sæson i Golden og en sæson i Sunny og jeg har enorm gode oplevelser med fra begge, så jeg holder med guidelivet for denne gang, fastslår hun.

Malene vil dog ikke udelukke, at hun dukker op som gæst til sommer, hvis hun ikke helt kan undvære livet i det bulgarske.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.