(Foto: TV3)
(Foto: TV3)

Frygten blev til virkelighed: 'Familien fra Bryggen'-medlem ramt af kræft

Der er dårlige nyheder til Linse, der får beskeden om, at en af hendes elskede hunde har fået kræft.

Der er meget triste nyheder i aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen'. Linses elskede hund Chino har nemlig været syg, og over telefonen får hun at vide, at det desværre er kræft, der har ramt hunden, som blot får omkring seks måneder mere at leve i.

LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo og Cengiz trækker stikket

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Åh åh! Jytte ødelægger det for Linse

Hvis man følger med i 'Familien fra Bryggen' vil man vide, at hundene betyder enormt meget for familien, og flere gange har de slået fast, at de firbenede venner er en lige så stor del af familien som alle de andre. Derfor slår nyheden også Linse hårdt.

- Selv om jeg havde en dårlig fornemmelse med det her, så har jeg nok alligevel indeni tænkt: "Nej, det er sgu ej". For den slår mig bare som 700 ton beton lige i hovedet, siger hun og fortsætter:

- Efter denne besked fra Jens er jeg helt tom indeni. Jeg er bare fuldstændig opgivende og ulykkelig, og jeg kigger bare på min hund, som jeg måske om ikke ret længe kan kigge på mere, lyder det fra en trist Linse.

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

I klippet herunder kan du se, hvordan Linse reagerede, da hun fik den triste nyhed, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 20:00 på TV3 og Viaplay:

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjernerne løfter sløret for ny sæson: Vi giver lidt ekstra i år