Frygtede intriger og dårlig stemning 'Over Atlanten'

Sarah Bro ved godt, hvor lidt der skal til, før der er dårlig stemning i en gruppe, og det frygtede hun på turen.

Tidligere OL svømmer Sarah Bro var inden afrejse nervøs for, hvordan gruppedynamikken ville blive på turen over Atlanterhavet i Kanal 5-programmet 'Over Atlanten'. Når man er så mange mennesker og store personligheder samlet på så lille en plads, så ved hun, det hurtigt kan gå galt.

- Jeg er vant til at rejse med grupper fra min sport, og jeg ved, hvor hurtigt dårlig stemning kan sprede sig. Det var derfor rigtig vigtigt for mig, at der var en konsensus om, at vi alle går med på båden og gør vores bedste og tager en beslutning om at være accepterende og rummelig. Jeg var lykkelig for at finde ud af, at det var samme holdning, de andre havde. Jeg tænker, at det var derfor, det faktisk gik så godt, som det gjorde, afslører Sarah til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Mistede lysten til at svømme: Sarah Bro besluttede sin fremtid ude på havet

Umut, Lars og Sarah 'Over Atlanten' (Foto: Discovery Networks Danmark)
Umut, Lars og Sarah 'Over Atlanten' (Foto: Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: Umuts mad i 'Over Atlanten' har givet deltagerne sul på kroppen

Sarah kender godt historikken fra de tidligere sæsoner 'Over Atlanten', hvilket også har været med til at skubbe til bekymringen.

- Jeg har hørt mere, end jeg havde set. Jeg har med vilje ikke set en hel sæson, da jeg gerne ville gøre det til min oplevelse. Men jeg har hørt alle mulige ting om både sæson et og to, så det her var vores mulighed for at skabe en så god sæson, som vi overhovedet kunne. Vi var enige om, at det var det, der skulle ske, fortæller Sarah om turen.

Se 'Over Atlanten' hver søndag kl. 21.00 på Kanal 5 og på discovery+.

LÆS OGSÅ: Besvimede i 'Hjem til gården': Ikke alt blev vist på tv

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Betaler for følgere