Frygtede for et liv i uvished

Deltagerne tager drømmen fra en fattig thailandsk familie. Men står af på sædprøven, da uvisheden om et barn bliver for overvældende.

I aftes var der værdifulde dilemmaer til både de rige og de fattige.

De to 'Fristet'-deltagere skulle vælge mellem at opfylde en familiens drøm og give dem et hus med rindende vand - eller tage 20.000 kroner med hjem til deres gruppe.

- Jeg var sikker på, at Amalie ville give dem huset. Men da jeg ikke udtrykker mine følelser på samme måde, gør det, at jeg virker kold. Så Amalie tror jo helt klart, at jeg vælger pengene - og på det grundlag vælger jeg jo så pengene, forklarer Jonas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Iskold luft kickstartede 'Fristet 2'

Som man oplever i aftenens afsnit er Amalie dybt berørt over hele situationen, og det påvirker den ellers så hårde fyr fra Næstved.

- Det skal siges, at de (familien Dang) var jo glade og søde mennesker. De lever under nogle strenge vilkår, men kender ikke til andet. Så det, der rørte mig mest, var følsomme Amalie, der stortudede under hele optagelsen.

'Presset er enormt'

Som om Jonas ikke havde oplevet nok for denne dag, kastes den unge fyr ud i endnu et dilemma, da der er en samlet udfordring til drengene. De skal aflevere en sædprøve - uden mulighed for anonymitet - for på den måde at tjene ekstra penge til deres hold. Drengene på det rige hold melder fra start pas, men fyrene på det fattige hold er friske på en udfordring.

- Jeg tænkte lidt over det. Vi er lige startet, og man skal vise sit hold, at man er frisk, fortæller Bo, der fik overtalt Jonas til, at de skulle aflevere en prøve.

Men det var ikke en let beslutning for Jonas.

LÆS OGSÅ: Fetterlein sov fra Fristet-premiere

- Udfordringen var en af dem, jeg havde det sværest ved. Jeg var meget skeptisk omkring det. Vi snakker lidt om det, og det ender med, at Bo får overtalt mig til, at vi gør det squ. Det er så også grunden til, jeg starter, for Bo er sikker på, han kan gennemføre, forklarer Jonas.

Playboy'en satte tankerne igang

Fyrene, der var overraskende friske på udfordringen, bakker dog ud - da de har tænkt yderligere over hele situationen.

- Fetterleins udtalelse om, at der er familier derhjemme, som skal kunne se det - og stå ved det, man gør, fik mig på andre tanker, siger 23-årige Bo til Realityportalen.dk.

Var udfordringen kommet sidst i programmet, og holdet havde manglet pengene, havde den friske fyr sagt ja. Pengene til holdet var også det, som talte for, at Jonas i første omgang takkede ja.

Men tanken om, at der en gang ud i fremtiden kunne komme til at stå en lille 'purk' og ville vide, hvem hans far er, afskrækkede de to deltagere.

LÆS OGSÅ: Seerne raser over 'Fristet'

- Hele uvisheden om et barn ville ikke være rar. Man ved jo ikke, om prøverne bliver brugt eller ej. Men hvis der om 18 år kommer en og siger 'hej far!', ville det ikke være det fedeste, lyder det fra Bo.

De to fyre er glade for, at de valgte at bakke ud af udfordringen, men er overraskede over, hvor stort presset er, når man står i situationen.

- Det var nok også mest selve spillet, der er igang. Man vil gerne vise de andre spillere, at man er villig til at gå langt, fortæller Jonas til Realityportalen.dk.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.