Frustreret Sille Nimholm: Det er dobbeltmoralsk og dybt godnat

Sille Nimholm mener, at partierne bør stoppe deres brug af valgplakater og brochurer.

Sille Nimholm, der er kendt som vinderen af Paradise Hotel sæson 18, har valgt at komme med sine kommentarer til den politiske valgkamp.

I Paradise Hotel blev Sille i særdeleshed kendt for sin attitude og hårde tone, der blev rettet mod de andre deltagere. Nu er det dog ikke reality-deltagere, der står for skud, men landets politikkere.

LÆS OGSÅ: Katerina smider bombe: Ingen i familien kan lide din kæreste

For i en story på Instagram sætter Sille ord på, hvad hun mener om politikkernes snak om klima og deres forbrug af valgplakater.

- Der er ikke en valgplakat eller en skide fucking brochure i min postkasse, der overbeviser mig om, at jeg skal stemme på eksempelvis Enhedslisten, forklarer hun til sine følgere.

- Jeg synes det er dybt godnat at bruge så mange ressourcer på valgplakater osv. når de så ævler om klima.

- Det er super modstridende for mit vedkommende og super redflag allerede dér.

LÆS OGSÅ: True Love-Nicolai åbner op om kræftforløb med store konsekvenser

Hun nævner dog også, at det blot er hendes mening, og at der selvfølgelig kan være andre, der har gavn af plakaterne:

- Især når det for MIG absolut ingen effekt har. Men måske er der andre end mig, der bliver påvirket af at se på politikkernes ansigter, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg har ikke én gang set en valgplakat og tænkt "det er lige præcis det jeg stemmer".

LÆS OGSÅ: Landmand-Jonas taler ud: Jeg var skeptisk fra starten

Længerevarende konflikt

Udover at vinde Paradise Hotel sæson 18, så blev Sille kendt for måden hun "vandt" på. Officielt vandt hun nemlig sæsonen, men hendes 'Paradise'-kæreste David Jarsbo smed kuglen i troskabstesten og nappede alle 500.000 kr.

Han lovede dog, at han ville dele pengene med Sille, da de efterfølgende kom hjem og blev kærester, men de gik efterfølgende fra hinanden og David har givet udtryk for, at Sille ikke får nogen penge, hvilket har fået hende til at søge juridisk vejledning i sagen.

David virker til gengæld som en glad mand for tiden, da han ses en del med reality-kollegaen Line Maria Busk, hvilket han også udtalte sig til Realityportalen om i går.