Frustreret Paradiso: Derfor gik det galt mellem os

Det er ikke altid lige nemt at have følelser for en paradiso hjemme i Danmark.

Freja Rømer, der deltager i den nuværende 'Paradise Hotel'-sæson, udviklede følelser for en af de andre deltagere i Mexico og tog dem med hjem til Danmark igen. Det fortæller hun i det nyeste afsnit af 'Mit Paradiso Liv', der kan ses på Viaplay og Viafree nu.

Der går ikke mange afsnit, før Freja og Daniel hooker op og har sex, og de er begge åbne om, at de har et godt øje til hinanden.

LÆS OGSÅ: UPS: Paradiso bestikker kæreste efter at have været sammen med en anden

- Daniel og jeg har aftalt at sove sammen i nat. Vi har kigget lidt efter hinanden de sidste par dage, fortæller Freja blandt andet i episode 6 og bakkes op af Daniel:

- Det her er starten på noget rigtig godt mellem Freja og mig, siger han.

LÆS OGSÅ: Reality-par er gået fra hinanden: Uenige om brud

Diskuterer som kærester

Men den lumre sommerstemning skulle ændre sig, da Freja og Daniel var tilbage i Danmark igen. Det fortæller Freja, da hun er taget på stranden med paradiso-veninderne Julie og Silke.

- Det går galt en aften, vi er i byen med nogle af de andre. Daniel og Türker skulle møde os, og vi havde forsøgt at ringe til dem i halvanden time, fordi de ikke havde svaret os, forklarer Freja og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Paradiso om sex på tv: Sådan reagerede min mor

- Daniel mente, vi havde opført os som en børnehave, fordi vi havde ringet "tusinde gange", og det blev jeg bare rigtig ked af. Jeg ville gerne lige redde den ud, for jeg havde været sammen med Daniel hele dagen, hvor det havde været helt fint. Men så begynder vi at diskutere og han råber af mig, at det er som om, jeg gerne vil være kærester, for det er sådan, vi diskuterer. Jeg endte bare med at gå grædende fra ham.

Realityportalen har været i kontakt med Freja, der fortæller, at forholdet mellem hende og Daniel er godt i dag, og at de har fået talt ud.

- Jeg er kommet videre ovenpå de kontroverser, vi har haft, og vi taler sammen helt uden problemer og har det godt sammen.

Se klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen overrasker kæresten: Jeg er gravid!

LÆS OGSÅ: UHH! ‘Paradise’-baby på vej