Frustreret 'Fristet'-Maria

Den sporty piges tid i pragtvillaen i Thailand endte brat, da Michelle fik muligheden for at blive brændemærket. En unfair måde at ryge ud på, synes Maria.

Musefælder bruges til at smadre mus med. Men ikke i Adams villa. Som altid er der vendt op og ned på normalen, når den hårde vært styrer festlighederne. Ugens afgørende udfordring mellem Michelle og Maria var absolut ingen undtagelse.

Derfor var det heller ikke julelysene, der blev tændt i øjnene på de to deltagere, da de blev præsenteret for udfordringen. Men Maria vidste, at det bare skulle overstås. Dysten var nemlig klar. 40 musefælder skulle klappes med den samme finger - men efter de første 20 ville der komme et lille twist.

LÆS OGSÅ: Christopher: Fik aldrig min personlige fristelse

- Jeg tænkte, ’av, det kommer fandme til at gøre nas’. Jeg vidste, at jeg bare måtte gøre det og håbe på, at jeg var hurtigst, fortæller Maria til Realityportalen.dk.

Hun gør det klart, at det første rap gjorde ondt, men ellers var det først til slut, at en dunkende og brændende smerte bredte sig i den mishandlede finger.

Unfair mulighed

Michelle fra det fattige hold var hurtigst til at klappe de første 20 musefælder. Derfor fik hun, som Adam havde lovet, en mulighed. Hun kunne blive i villaen, hvis hun lod sig brændemærke med ’Fristet’-symbolet på sit lår. Tog hun udfordringen, ville Maria være på vej til Danmark.

- Jeg tænkte, det er fandme unfair, at hun har muligheden for at smide mig hjem, og jeg intet kan gøre ved det - men bare stå og se til. Jeg prøvede virkelig at få hende til at lade være ved at komme med en masse kommentarer, men det gik slet ikke ind hos hende, siger Maria, der dermed sluttede sit Fristet-eventyr.

Og Michelles beslutning falder bestemt ikke i god jord hos Maria.

- Jeg ville aldrig nogensinde kunne forstå hendes valg. Jeg synes, det var et for nemt og kujonagtigt valg. Det var ikke en fair dyst på nogen måde, hvor jeg selv kunne kæmpe til det sidste.

LÆS OGSÅ: Maria: Jeg stod ved mine principper

Havde Maria selv haft muligheden for at blive brændemærket, og dermed sikre sin overlevelse i villaen, så havde hun takket nej. Intet i verden kunne få hende til at blive brændemærket. Og slet ikke for at blive i et spil, hvor hun ville blive vellidt af personer, som hun sandsynligvis ikke ville have i sit liv, når hun kom til Danmark.

Chancen for at vinde var minimal

Maria endte i den afgørende duel, fordi de andre mistænkte hende for at have taget 10.000 kroner fra holdpuljen. Hun benægtede hårdnakket, da Joanna ikke skulle have den glæde at få at vide, at Maria havde taget pengene. Derudover var det en enestående mulighed for ikke at komme hjem tomhændet.

- Jeg ville helt sikkert gerne have vundet og været med til det sidste. Men jeg vidste også godt, at chancen for at vinde var minimal.

LÆS OGSÅ: Aflivningen af hvalpene blev et 'wake up call'

Hun slår fast, at Jesper Skibbys 'wake up call'  var med til at gøre det klart, at man ikke skal bukke under for gruppepresset. Derfor fortyder hun ikke, at hun tog pengene fra holdets pulje.

Selvom det ikke endte med, at Maria skulle gå hele vejen, så har det absolut været en positiv oplevelse at være en del af de moralske og etiske dilemmaer i 'Fristet'.

- Det var en rigtig god oplevelse. Jeg fik igen bevist overfor mig selv, at jeg altid gør og vil stå ved mine principper - uanset gruppepres. Det eneste tidspunkt, jeg bukkede under for det, var, da jeg var med til at aflive hundene. Det fortyder jeg klart! slår hun fast overfor Realityportalen.dk.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.