Lasse kunne ikke ramme plet og måtte forlade'Fristet'
Lasse kunne ikke ramme plet og måtte forlade'Fristet'

'Fristets' "yndlings-homo" er ude

Lasse kunne ikke ramme plet og måtte forlade 'Fristet' - og det tog særligt hårdt på Michelle. De to havde nemlig knyttet et tæt bånd.

Torsdag måtte Lasse tage afsked med 'Fristet', da han ikke formåede at ramme plet i den afgørende duel. En duel, der stod mellem Claus fra det fattige hold og Lasse fra det rige hold. Og selvom det fattige hold undgik at sige farvel til deres egen deltager, var der ingen glæde at spore - tværtimod. Lasse var nemlig gået lige i hjerterne på alle gæsterne i villaen, da han efter få dage afslørede sin yderst personlige hemmelighed - at han er HIV-positiv.

Særligt Michelle fra det fattige hold var dybt berørt, da hele villaens 'yndlings-homo' stod tilbage som taber af duellen.

- Jeg kan slet ikke beskrive, og jeg ved ikke, hvad det er, men jeg har bare knyttet mig så hurtigt til dig herinde, sagde Michelle i aftenens afsnit

Efterfølgende afslørede hun, at hun gerne så Lasse vinde over Claus, selvom Claus er på hendes eget hold. Lasse er nemlig den bror, som Michelle aldrig har haft.

LÆS OGSÅ: Lasse om dilemma: Havde set det komme

En person alle kunne lide

Som trofast seer af 'Fristet' er det sjældent, man hører, at der er en person, som alle kan lide. Ingen negative kommentarer i krogene. Heller ikke i sync, der hvor deltagerne snakker med kameraet, har der været sure miner overfor den glade fyr.

LÆS OGSÅ: Dobbelt op på porno for 'Fristet'-Jesper

Synes du også, at det var ærgerligt, at Lasse allerede måtte forlade 'Fristet'? Eller er du glad for, at det blev Claus, der ramte plet og sikrede sig en uge mere i Fristelsernes villa?

Deltag i debatten herunder eller på Facebook.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.