Foto: TV3
Foto: TV3

'Fristet'-vinderen vil hjælpe Carina

Verden er ikke altid lige retfærdig. Men Nicholai vil gøre sit for, at Carina og hendes familie får en god jul.

Debatten om fattigdom er konstant til debat - og onsdag blussede emnet for alvor op. TV2 viste nemlig dokumentaren 'Fattige børn - den usynlige arv'. Her kunne man blandt andet opleve Carina, der samler flasker, så hun kan købe en gave til sin lillebror. Og netop den realitet fik straks Nicholai til tasterne.

- Jeg er en dreng fra en stor familie med mange søskende. En god, sund  og stærk familie - men hold kæft, hvor det smerter mit hjerte at se, at en lille, sej pige skal gå rundt og samle flaske for at få råd til sin lillebrors gave. DERFOR - vil jeg høre, om der er nogen, der kan skaffe adressen, telefonnummer eller et eller andet, som kan føre mig til Carina. Jeg betaler hendes lillebrors jule- samt fødselsdagsgave. Og så får Carina og hendes søster Carola også selv et par gaver af mig, som jeg betaler, skrev den betænksomme fyr på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-vinderen står ved sit ord

Carina er 'fundet'

Efter flere "efterlysninger" af den seje pige og hendes familie har vinderen af 'Fristet' endelig fået kontakt med familien. For han vil nemlig stå ved sit ord og være den gavmilde giver.

- Ja, det kan jeg love dig for, jeg gerne vil (red, hjælpe Carina), slår fyren fra Ålborg fast overfor Realityportalen.dk og fortsætter

- Jeg vil gerne hjælpe hende, fordi hun ikke har mulighed for selv at købe julegave til sin bror. Og ja, jeg har fundet hende, lyder den glade udmelding.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.