Foto: TV3
Foto: TV3

'Fristet'-vinderen skal være hjernedød

Christian kunne have smidt 'Prinsen af Ålborg' ud, men i stedet blev det omvendt situation, hvilket stadig ærger Christian.

Onsdag måtte Christian forlade finaleugen i 'Fristet', da Nicholai vandt dysten om den klassiske Robinson-planke. Selvom Christian havde valgt at lade 'Prinsen af Ålborg' blive i spillet dagen forinden, så var der ingen nåde at komme efter - og derfor røg Christian ud.

- Jeg var på mange måder godt klar over, at Nicholai ville smide mig ud, for det er jo mange penge, vi spiller om. Men grunden til at jeg vælger at lave aftalen med Thomas og Nicholai er, at jeg i bund og grund følte, at jeg havde gode chancer mod dem i en finale, siger Christian til Realityportalen.dk.

Christian kan dog godt forstå, at Nicholai vælger, som han gør. Nicholais chancer i finalen ville, ifølge Christian, være langt større mod Angelina og Thomas.

LÆS OGSÅ: Angelina fik lettet sit hjerte

Skulle have slagtet Nicholai

At det netop er Nicholai, der skulle smide Christian ud er en smule paradoksalt. Et døgn forinden havde Christian nemlig mulighed for at smide en af de andre deltagere hjem. Men med begrundelsen om en aftale mellem drengene fik Nicholai lov at blive i spillet.

- Selvfølgelig fortryder jeg, at jeg ikke smed Nicholai ud. Jeg føler mig faktisk ret overbevist om, at hvis jeg havde gjort det, så havde jeg vundet det her forbandede spil. Så set i bagklogskabens lys skulle jeg have slagtet ham, lyder det fra en ærgerlig finale-deltager.

Men i stedet for at smide Nicholai ud af fristelsernes spil, så blev det Michelle, der måtte forlade villaen.

LÆS OGSÅ: Man skal ikke ofre alt i 'Fristet'

Den værdige vinder

Der er mange forskellige meninger om, hvordan man skal spille spillet, ligesom der er et hav af holdninger til en værdig vinder. Men for Christian er der ingen tvivl om, hvilke kvaliteter en 'Fristet'-champ skal besidde.

- Jamen en værdig 'Fristet'-vinder er, for mig, en, der har spillet spillet. En, der ikke har taget imod en skid. En, der er villig til at ofre sig for holdet og ikke siger nej til noget som helst. Sagt med andre ord - den mest hjernedøde, slår han fast overfor Realityportalen.dk.

Skulle Christian - der af Michelle er blevet karakteriseret som 'hjernedød', da de fik mulighed for 'Fristet'-tatoveringen - sætte navn på en værdig vinder af 'Fristet 2', er valget klart.

- Bo, Jonas eller Nicholai - de to fattige drenge spillede flot. Men desværre for dem begge, fik jeg ødelagt deres lille leg. Så af dem, der står tilbage, er Nicholai den klart mest optimale vinder. Jeg ville ikke kunne bære i mit hjerte, hvis det bliver Angelina, der løber med hele lortet, siger han.

Finale-ræset var for pattebørn

I semifinale- og finaleugen er der blevet skruet gevaldigt op for fristelserne og udfordringerne. Men det imponerer absolut ikke Christian.

- Semifinaleugen og finaleugen var for pattebørn - og de kom aldrig tæt på min grænse. Faktisk blev det et meget socialt spil, hvor jeg havde håbet på, at den stærkeste ville overleve. Men det handlede i bund og grund bare om at være kommet tidligt ind i huset, så man kunne få skabt sig nogle gode venner, fortæller han.

Hvem, der vinder 'Fristet', og de 385.000 danske kroner, afsløres i aften klokken 22:00 på TV3.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.