Foto: TV3
Foto: TV3

'Fristet'-Thomas: Jeg er skuffet over mig selv

Hvis Adam endnu engang skulle invitere de deltagere, der har været lidt mere sammen, end det fristelserne lægger op til - så skal der et tredje lærred til.

Det har længe set ud, som om kærligheden kun gik den ene vej, som Michelle så fint har udtrykt det. Men mandag kunne Michelle og Thomas skrive sig på listen over 'Fristet'-deltagere fra anden sæson, der har været noget tættere, end de fleste fristelser muliggør. Og derfor vågnede Michelle og Thomas tirsdag op til en ret akavet stemning.

- Jeg fortryder det stadig lidt. Jeg havde én regel, inden jeg tog af sted, og den var netop "ingen sex på tv!". Derfor irriterer og skuffer det mig en smule, at jeg gør det, og så bunder det nok i sidste ende ud i, at jeg også fortryder det. Men det har intet med Michelle at gøre, for det er udelukkende et spørgsmål om, at jeg er skuffet over mig selv, konstaterer Thomas overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Angelina i chok: De var som bror og søster

Michelle er en super sød pige

Da Thomas første gang trådte ind i pragtvillaen, fangede han straks Michelles opmærksomhed. Og særligt den seneste uges tid har den glade og smilende pige holdt sig tæt til den tidligere soldat.

- Jeg bemærkede allerede fra min første aften i villaen, at Michelle var meget glad for at opholde sig, hvor jeg var. Men jeg må være ærlig og indrømme, at jeg slet ikke havde bemærket, hun gjorde det så meget, som jeg nu har set på tv, siger han og gør det klart, at han havde tankerne et helt andet sted gennem hele spillet.

Thomas var nemlig ikke kommet for at finde den store kærlighed, men derimod var kursen sat mod finalen - og den kurs var indstillet korrekt. Men han må erkende, at Michelle er et godt menneske, men kemien er der bare ikke.

- Michelle er en super sød pige og et rigtig godt menneske - men hun er ikke min type. Den kemi, der skal være mellem en eventuel kæreste og mig, var der bare ikke fra min side af. Men en rigtig god makker og veninde opfattede jeg hende uden tvivl som i villaen.

LÆS OGSÅ: Claus om 'Fristet': Personlige svigt og falskhed

Alkoholen spillede en rolle

At makkerparret alligevel endte sammen under lagnerne skyldtes, at de begge havde drukket rigeligt, da finalepladsen blev fejret med maner.

- Det er vist ingen hemmelighed, at alkoholen nok spillede en stor rolle for os begge - og nok den største rolle for mig. Jeg var meget fuld, og efter en måneds tid i Thailand var jeg nok også blevet en smule presset, erkender den smilende fyr overfor Realityportalen.dk.

Hvad der helt specifikt fik ham til at glemme reglen, der var lagt fast hjemmefra, ved han ikke. Han indrømmer nemlig, at han ikke husker så meget fra den pågældende aften. Ligesom der de efterfølgende dage heller ikke var tid til at gøre sig de store tanker omkring nattens udskejelser, fordi finaleugen arbejdede på højtryk. Derfor blev de andre deltagere heller ikke indviet i deres hemmelighed, før de kom til Danmark.

- De andre fandt først ud af det, efter vi kom hjem. For jeg kom til at tale over mig under en samtale med de andre drenge fra villaen - men mon ikke de havde fundet ud af det før eller siden, når det er foreviget i tv3s arkiver, spørger han.

Drømmepigen er smuk, klog og målrettet

Med hensyn til Thomas' drømmepige, så er han åben omkring at møde piger og se, hvad de har at byde på.

- Men selvfølgelig ville jeg da lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg helst vil have en pige med et flot udseende, som man kan være stolt af at vise frem.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller.

- Derudover har jeg fundet ud af, at jeg finder det spændende, når en pige kan udfordre mig rent intellektuelt, så det kan føre til gode debatter og diskussioner. Og så har jeg selv ambitioner og mål i livet, og en pige skal have det på samme måde, hvis jeg skal tage hende i betragtning. Så kort sagt skal det være en smuk, klog og målrettet pige - alt, der kommer udover er bare bonus.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.