'Fristet'-Søren raser over TV3

Søren forlod fristelsernes spil med en rejse i bagagen. Hvad han ikke vidste var, at han blev beskattet af den ved hjemkomsten til Danmark.

Det er kun lidt over en måned siden, at Nicholai tog sejren i TV3s 'Fristet', men nu er der kommet uoverensstemmelser frem mellem TV3 og en af de tidligere deltagere. Den oprindelige leder i gruppen af køtere, Søren, er nemlig frustreret over, at han efter hjemkomsten til Danmark har måttet betale både dansk- og thailandsk skat af den fristelse, der sendte ham ud af det kontroversielle spil.

- Ja, jeg er ret skuffet over at blive beskattet af min præmie. Dernede gav de os nemlig indtryk af, at man ikke blev beskattet af rejser, fordi det er en oplevelse, fortæller Søren til Realityportalen.dk.

TV3: Vi følger lovgivningen

Hos TV3 er man uforstående overfor, at Søren er skuffet over at skulle betale dansk skat af sin præmie.

- Alle deltagerne var informeret fra start. Det står i deltagernes kontrakter, der er blevet underskrevet af deltageren, TV3 og produktionsselskabet (red, Nordisk Film). Alle præmier opgiver vi til SKAT; fordi det står i lovgivningen, og den følger vi selvfølgelig, udtaler TV3s pressechef, Søren Hedman, til Realityportalen.dk.

'Fristet'-Søren mener dog, at 'crewet' i Thailand gav udtryk for, at beskatningen ikke gjaldt oplevelser, men kun pengepræmier.

- Jeg har kontaktet Nordisk Film, og de mener ikke, at de har givet udtryk for andet dernede (red, i Thailand), siger Søren Hedman, men erkender, at han ikke selv har været til stede under optagelserne til programmet.

LÆS OGSÅ: Pressechef: 'Fristet' har skabt kolossal opmærksomhed

En anden får glæde af rejsen

TV3 blev først opmærksom på Sørens skuffelse over beskatningen tirsdag via Facebook, og har kun haft kontakt med Søren over det sociale medie. Søren har nemlig lavet et opslag på Facebook, hvor man kan vinde den rejse, som han nu har betalt skat af.

- Nu deltog jeg ikke i 'Fristet' for at komme hjem med penge eller ting - så det gør ikke det store i min verden at sætte rejsen på højkant og gøre en anden lidt ekstra happy her i julen.  Men det er skuffende, at vi blev misinformeret dernede, siger han.

Søren Hedman er uenig i, at deltagerne har fået forkerte informationer omkring betaling af dansk skat, men han gør det klart, at han er overrasket over, at der skal betales thailandsk skat oveni. Men det er en sag, som Nordisk Film må tage sig af, da de har ansvaret under optagelserne.

- Men jeg er ked af, at han (red, Søren) er skuffet, men vi overholder blot reglerne. Men jeg vil understrege, at vi absolut ikke er sure på ham, slår pressechefen fast.

LÆS OGSÅ: Prinsen fra Ålborg vinder 'Fristet'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.