'Fristet': Nu bliver det personligt

Christian fik charmeret Simone over på det rige hold. Men den smukke pige kom ikke ind i villaen uden et dilemma.

Ugen i 'Fristet' startede ud med en rigtig charmeoffensiv. Bo og Christian var de udvalgte, der skulle charmere den smukke blondine Simone over på deres hold. Christian var, ifølge Simone, den mest charmerende, og derfor måtte Bo tage hjem til villaen. Uden Christian. Uden Simone.

LÆS OGSÅ: Pornoskuespillerinde ville ikke deltage i 'Fristet'

Men inden den store charmekonkurrence blev skudt i gang, var den nye pige blevet præsenteret for et dilemma. Et dilemma af den helt personlige slags. Udmeldingen fra 'Fristet'-værten var nemlig hård og kontant - ring hjem og slå op med din kæreste!

Simone valgte at takke nej til dilemmaet og kunne dermed ikke tage 10.000 kroner med ind til holdet. Men forståelsen for hendes beslutning var stor blandt de andre i Fristelsernes villa. Og det gik op for folk, at dilemmaerne kunne komme endnu tættere på end hidtil.

Personlig uge

Dermed blev ugen skudt i gang med de helt store følelser. Og resten af ugen er ingen undtagelse. Det er nemlig de yderst personlige ting, der bliver afsløret. For intet er helligt eller hemmeligt, når de moralske og etiske dilemmaer præsenteres.

Følg med på TV3 mandag til torsdag klokken 22:00, hvis du også er nysgerrig på de personlige dilemmaer, deltagerne stilles overfor.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.