'Fristet'-Jonas vil gå hele vejen

På TV så det ud, som om det var en svær beslutning, Jonas blev stillet overfor. Men det er ikke sandt, for den hårde fyr vidste hurtigt, hvordan hans valg skulle være.

Jonas og Jesper blev vartet op på fornemmeste vis, da der både var massage, swimmingpool og kulørte drinks i vidunderlige omgivelser. Men som altid gemmer der sig et dilemma under den polerede facade – og denne gang var ingen undtagelse. De to fyre skulle vælge mellem en rejse med familien til en værdi af 30.000 kroner, eller de kunne vælge at tage 15.000 kroner til holdet. Både Jonas og Jesper valgte pengene til holdet – og for Jonas var der ingen tvivl.

LÆS OGSÅ: Christopher: Fik aldrig min personlige fristelse

- Min overvejelse er kort. Jeg tænker, at jeg er kommet uden noget og står rigtig godt i gruppen på nuværende tidspunkt, så jeg vil hellere løbe med hovedgevinsten, fastslår han overfor Realityportalen.dk.

De to deltagere skulle efterfølgende ringe hjem og fortælle familien om deres beslutning, men samtalen med dem derhjemme gjorde ikke beslutningen sværere. Jonas har nemlig gjort det klart for familien, at han er taget derned for at vinde, derudover må de ikke stole på noget, før han står i Kastrup lufthavn.

50.000 havde været en anden sag

Selvom det havde været en stor drøm, der kunne have bragt familien sammen på en anderledes måde, så ville han absolut ikke risikere sin position i gruppen.

- Det der er imod er min placering i gruppen, som nok havde kunnet forandre sig. Hvilket jeg ikke havde lyst til, fortæller han.

Desuden ville det sikkert have vakt forundring hos de andre på holdet, hvis han havde valgt at tage fristelsen. Jonas er nemlig fast besluttet på at vinde, og det er noget, han har gjort klart for de andre på holdet. Alligevel er han sikker på, at der ville kunne hentes forståelse hos de andre, hvis han havde valgt anderledes.

LÆS OGSÅ: 'Fristet' er TV3s bidrag til almen dannelse

Men skulle beslutningen have været anderledes, havde det ikke nyttet, at Adam var så ”nærig”. 30.000 kroner er nemlig langt fra nok, hvis man skal friste den kontante fyr.

- Adam kunne godt have lokket mig med mere. Men så skal vi også om på den anden side af 50.000 kroner, lyder det fra hovedpersonen til Realityportalen.dk.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.