'Fristet'-Joanna bukkede under

Tirsdag flottede Adam sig med et virkeligt vagant tilbud. Og det kunne Joanna ikke modstå.

Fristelserne har været mange. Virkelig mange. Det har været deltagernes inderste ønsker og længsler. Men alligevel har de hårdkogte holdspillere gang på gang takket nej til Adams famøse tilbud. Angelina er den eneste, der har takket ja til en fristelse. Lige indtil tirsdag.

Tirsdag diskede fristelsernes mester nemlig op med det hidtil dyreste tilbud. Buddet tilfaldt Christian og Joanna. Og sidstnævnte kunne ikke modstå en luksuriøs uge i Hollywood, hvor hun blandt andet skal møde Kardishian-søstrene.

LÆS OGSÅ: Amalie om navneskift: Det er sjovt

Men som alt andet i 'Fristet', så er intet gratis. Både Christian og Joanna kunne byde på den ekstraordinære fristelse -men Christian valgte at byde nul kroner. Derimod bød Joanna 11.000 kroner, der blev trukket fra det rige holds pulje.

- Jeg får aldrig nogensinde råd til at kunne gøre noget, der bare minder om. Alt hvad jeg har spillet for herinde, alt jeg har gjort og alt, jeg har lagt min sjæl i, er blevet revet fra mig, sagde Joanna i tirsdagens afsnit - med henvisning til, at Christian valgte at sende hende over på det rige hold. Efterfølgende afslørede hun, at fristelsen simpelthen havde været for stor.

Bo blev ikke sur

Skuffelsen var ikke til at tage fejl af, da Joanna afslørede, at hun ikke havde kunnet modstå fristelsen. Det rige hold er i forvejen langt bagud, og derfor hjalp det absolut ikke, at de måtte vinke farvel til hele 11.000 kroner.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Bo følte sig truet

Værst for Joanna var det, hvis Bo blev sur. Sur blev han ikke, men skuffelsen skinner igennem, da de to sidste fra det oprindelige trekløver, tog sig en snak.

- Jeg forstår dig godt. Jeg under dig den tur, du har været meget igennem. Du skal ikke være ked af det, men vær' glad din - tur, sagde Bo, men understregede samtidig, at han aldrig havde taget imod fristelsen.

Men hvad ville du have gjort? Taget imod fristelsen eller ej? Og hvad synes du, om Joannas beslutning?

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.