'Fristet'-Claus: Hate the game

Den positive og sprudlende energi blev for anden uge i træk for meget for de hårde 'Fristet'-folk. Derfor endte Claus igen i vidneskranken.

Glæde, energi og positivitet. Umiddelbart lyder det som gode egenskaber at bære med på sin vej, men ikke for Claus. Fyren med den sprudlende og positive adfærd endte for anden uge i træk i ’Fristet’-vidneskranken. Og det er noget, der ærgrer hovedpersonen selv.

- Det er selvfølgelig super ærgerligt, for det betyder, at holdet ikke kommunikerer ordentligt, siger Claus til Realityportalen.dk og slår fast, at det uden tvivl også er ubehageligt at skulle forsvare sig selv i vidneskranken.

Selv føler Claus ikke, at han kunne have gjort noget anderledes for at have undgået endnu en tur i vidneskranken. Den sidste uge har han nemlig holdt tilbage på sin frembrusende adfærd og desuden lagt de korte speedo shorts på hylden til fordel for en lidt længere model. Men lige lidt hjalp det.

LÆS OGSÅ: Amalie og Nicholai er vilde med hinanden

Don’t hate the player

Den positive fyr havde fra start ingen intention om at være villaens ’bad guy’, og derfor er han gået ind i spillet med et åbent og positivt sind. Ligesom han vil støtte op om holdets beslutninger. Men i starten har det givet en smule bagslag.

- Jeg havde så meget positivt at give – men efter lidt tid i villaen fandt de andre heldigvis ud af, at jeg er en person, der er meget ligetil.

LÆS OGSÅ: Lasse om dilemma: Havde set det komme

Alligevel har der været nogle uoverensstemmelser i Fristelsernes villa, men det skal man ikke tage personligt. ’Don’t hate the player, hate the game’, siger de andre i deltagere nemlig.

- But the players made the game ugly, tilføjer Claus og uddyber, at spillet til tider udviklede sig grimt.

Det er svært at spille alene

Selvom Claus tog kritikken fra sin første uge i Fristet til sig, så ændrede det ikke på, at de andre på det fattige hold ikke stod med åbne arme over for deres holdkammerat.

- Det er svært at spille alene. Jeg delte ikke værelse med nogen, så sov alene. Jeg prøvede at skabe en gruppe, men folk talte mig efter munden, så de i sidste ende kunne smide mig i farezonen, forklarer Claus til Realityportalen.dk.

Han fortæller yderligere, at han tænkte mig over at have en mere afslappet opførsel. Noget, der lykkedes i takt med, at de andre på holdet fik mere tiltro til ham og ligeledes begyndte at være mere afslappede.

Claus havde ja-hatten på

Der var ingen af fristelserne, der kunne overrumple den glade fyr, der ville have takket ja til samtlige udfordringer. Lige med undtagelse af Michelle og Jespers dilemma - pornofilmen. Og måske kan det have haft betydning for, at de andre i villaen var en smule tilbageholdende over for Claus.

- Jeg havde fra start ja-hatten på, og det kan nok godt opfattes som farligt af de andre. Fordi de føler sig truede på den måde, lyder det fra Claus.

En anden mulig årsag til den svære start i villaen er aldersforskellen. Men der kan laves nok så mange konspirationsteorier og forslag til en anderledes tilgang til spillet, men til ingen nytte. For under alle omstændigheder fandt Claus ikke nogen ny ’best buddy’, som han udtrykker det.

LÆS OGSÅ: ‘Fristet’: Nu bliver det personligt

Vil gerne lave mere tv

Claus synes, det er ærgerligt, at TV3 vælger at udstille ham som en stereotyp på en homoseksuel. I stedet for at fremstille ham i de situationer, hvor han er god kammerat, får seerne kun lov at se ham som den ’hysteriske’ Claus. Alligevel har Claus ikke mistet lysten til at lave tv.

- Jeg vil gerne lave tv igen, men så skal det være mere fagligt. Noget med at drive egen forretning eller et make-over team. Jeg er åben for forslag, og jeg har så meget at give. Men jeg vil være opmærksom på, hvordan jeg fremstilles, slår han fast over for Realityportalen.dk.

Alligevel fortryder han ikke sin deltagelse, men bruger oplevelserne som erfaringer videre i sit liv. Og derfor ved han, at han skal tage sine forholdsregler, hvis han vælger at være med i endnu et reality-program.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.