'Fristet'-Bo følte sig truet

Det var svært at tage fejl af situationens alvor, da Joanna blev smidt over på det rige hold. Bo var rasende og truet - derfor måtte han slå på gongongen.

Den rungende lyd af slaget på gongongen spredte sig i villaen, da Christian valgte at give den et slag og dermed skifte hold. Som om det ikke var nok at stikke 10.000 kroner i egen lomme og komme over på det førende hold, så fik han også muligheden for at smide en fra det fattige hold over på det rige.

Han valgte at splitte Bo og Joanna ved at smide hende over på det rige hold. Og det havde Bo absolut ingen smil tilovers for.

- Jeg blev rigtig, rigtig, rigtig sur. Hvis man lægger mærke til det, så kigger jeg ikke på noget tidspunkt op under ceremonien. Noget man heller ikke ser er, at en kameramand hiver mig til side og siger, at hvis jeg ikke tager mig sammen, så kan de ikke bruge det til noget, fortæller Bo til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Joanna: Vi spillede for hårdt

Christian spillede taktisk klogt

Bo var overbevist om, at ingen fra hans hold ville skifte, men vidste også at Christian ville være nød til at tænke taktisk og skifte hold. Ved sidste uges afstemning fortalte Christian nemlig Amalie, at han ikke havde stemt på hende - men afstemningen var ikke anonym. Og dermed blev hans løgn afsløret.

- Jeg blev rigtig nervøs, da skærmen viser, at han må smide en fra holdet over på det andet hold. Han lovede mig, at det ikke blev Joanna eller jeg, så jeg troede, det ville blive Michelle. Men det gjorde det så ikke, siger han.

Bo og Joanna skal gå hele vejen til finalen sammen, og derfor var der ingen anden mulighed for fyren fra Vanløse end at slå på gongongen og dermed skifte hold.

LÆS OGSÅ: Jonas: Var aldrig tæt på min grænse

Truet for første gang

Bo har overlevet i Fristelsernes villa siden dag ét - og har gennem hele spillet følt sig sikker med Joanna og Jonas som de trofaste kammerater. Men trekløveret blev splittet, da Jonas røg hjem - og endnu en splittelse kunne de ikke klare. Derfor var det ingen mulighed at blive på det fattige hold.

- Jeg følte mig helt klart udsat. Det er sent i spillet, og for første gang følte jeg mig truet. Jeg stod helt alene, og det er ikke rart. Men jeg synes, at jeg klarede mig godt ud af det ved at skifte hold, siger han til Realityportalen.dk.

Ligesom Christian skulle Bo også smide en fra det rige hold den anden vej. Valget faldt på Nicholai - til Amalies store frustration.

- Hvis jeg skulle have en chance for ikke at blive nomineret, så skulle jeg have den stærkeste over på det andet hold. Så det ville klart være det klogeste at vælge Nicholai. Og så vil jeg skide på, hvad Amalie siger, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Simone: Skulle aldrig være taget af sted

Eneste mulighed for at blive

Bo er yderst glad for at være genforenet med Joanna. Alligevel ærgrer det ham, at Thomas og Christian tager æren for det fattige holds succes.

- Jeg er rimelig ked af, at Thomas og Christian snakker om, at det er deres hold. De snakker om, at det er deres fortjeneste, men det er det jo slet ikke, siger han og understreger, at han selvfølgelig også er ked af, at det fattige hold har et så stort forspring, som de har.

Umiddelbart ønsker man ikke at skifte til et dårligere hold, men i dette tilfælde var det den eneste mulighed. Bo gør det nemlig klart, at han ikke er dum, og derfor havde han regnet ud, at Michelle, Thomas og Christian var gået sammen for at smide ham ud - men det skulle de ikke have lov til.

LÆS OGSÅ: Pornoskuespillerinde ville ikke deltage i 'Fristet'

'Stol på Thomas'

Da Bo og Joanna måtte tage afsked med Jonas, var hans sidste kommentar til Bo, at han skulle stole på Thomas. Men det viste sig at være en stor fejltagelse.

- Det sidste Jonas siger til mig er, at jeg skal stole på Thomas - men det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg skulle hellere have smidt ham ud for længe siden, lyder den kontante udmelding.

I stedet glæder han sig over at være på et hold, hvor han kan stole på Angelina, Jesper - og selvfølgelig Joanna.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.