Den smukke pige ser frem till at få taget nye, lækre billeder. (Foto: TV3)
Den smukke pige ser frem till at få taget nye, lækre billeder. (Foto: TV3)

'Fristet'-Angelina vil på forsiden af 'Playboy'

Det kræver hårdt arbejde, hvis man vil rejse verden rundt og leve af modeljobs - men 'Fristet'-pigen har viljen til at nå sine drømme.

Den smukke 'Fristet'-pige har aldrig lagt skjul på, at hun gerne vil være model, men selvom hun har lavet forskellige modeljobs, siden hun var 18 år, så er det ikke nok.

- Jeg synes ikke, at min drøm er gået i opfyldelse endnu - der er stadig meget hårdt arbejde forude for at komme til tops. Men den dag, hvor jeg kan leve af at lave modeljobs, så er min drøm gået i opfyldelse, siger Angelina til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Nicholai bliver stalket

Glamour og 'Playboy'

Og 'Fristet'-pigen har taget endnu et skridt på vejen i jagten på modeldrømmen. Hun har nemlig indgået et samarbejde med fotografen Irfaaen, der, ifølge Angelina, er ubeskrivelig dygtig.

- Jeg glæder mig helt vildt til at starte samarbejdet med ham. Den billedserie, som vi skal lave, er meget anderledes og på ingen måde fashion. Jeg kan godt lide at lave nogle ting, som ikke er set før, fordi jeg på den måde får muligheden for at udvikle og udfordre mig selv, og det synes jeg er super-vigtigt. Det bliver man nemlig kun bedre af.

Men selvom fotoserien ikke er glamour, så lægger hun ikke skjul på, at det er et af de helt store mål i fremtiden.

- Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg gerne vil lave glamour-billeder, fordi jeg selv mener, at det er den genre, som mit udseende passer bedst til - og så satser jeg stærkt på, at jeg en dag rammer forsiden af 'Playboy', fortæller hun, men understreger, at det bliver med tøj på.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Christian: Heidi fortjener en pladekontrakt!

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.