Den smukke pige ser frem till at få taget nye, lækre billeder. (Foto: TV3)
Den smukke pige ser frem till at få taget nye, lækre billeder. (Foto: TV3)

'Fristet'-Angelina fik lettet sit hjerte

Hemmelighederne væltede frem, og en deltager kunne afsløre en fortid med Denice Klarskov.

Finaleugen spidser til, og det kan tydeligt mærkes. Tirsdag blev der nemlig kørt på de helt personlige hemmeligheder. For hver deltager, der takkede ja til at dele sin hemmelighed med resten af Danmark, ville der ryge 10.000 kroner ind på kontoen.

På hver deltagers værelse lå en kuvert med hemmeligheden. Og selvom Angelina havde en ide om, hvilken hemmelighed, der var blevet valgt ud til hende, så var det umuligt at forberede sig på det.

- Jeg havde godt på fornemmelsen, at det var den hemmelighed, da jeg ikke rigtig har andre hemmeligheder. Men jeg gik nærmest i chok, da jeg så min hemmelighed stå på skrift, forklarer Angelina til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Man skal ikke ofre alt

Tog hensyn til familien

I første omgang valgte Angelina at takke nej til at dele sin hemmelighed, da hun ikke slog på gongongen. Men efter at have hørt de andre fortælle deres inderste hemmeligheder, så ændrede den seje tøs mening.

- Der kører tusinde tanker igennem mit hoved. Jeg ombestemmer mig for min families skyld, for jeg ville hellere have, at de fik det at vide af mig, i stedet for pludselig at se det i pressen eller få det at vide af andre, forklarer hun.

Og dermed indviede Angelina seerne i, at hun har haft en fortid med Denice Klarskov, der er pornoskuespillerinde og for en kort stund var en del af Fristet.

LÆS OGSÅ: Joanna bukkede under

Glad for det er kommet frem

Angelina havde mange overvejelser og bekymringer om, hvordan folk ville reagere på hendes hemmelighed. For det skulle ikke gå udover hendes familie.

- Indtil videre har jeg kun fået positive henvendelser omkring det. Heldigvis. Jeg har været utrolig bekymret for folks reaktion, særligt på grund af min højtelskede familie. Jeg ønsker nemlig ikke, at de skal lægge ører til ubehagelige ting omkring mig.

Under alle omstændigheder, så er fortiden kommet frem, og det er hovedpersonen yderst tilfreds med.

- Jeg fortryder på ingen måde, at jeg afslørede min hemmelighed. Det var en mulighed for mig for at få lettet mit hjerte. Jeg tror dog, at jeg havde holdt hemmeligheden for mig selv, hvis jeg ikke havde været med i Fristet. Men nu er det ude, og det er jeg glad for, lyder det fra den glade finaledeltager.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.