Foto: TV3
Foto: TV3

Frederikke efter exit: Jeg dummede mig

Paradisoen stolede på sin gruppe, og det sendte hende ud af 'Paradise Hotel'.

I går valgte Frederikke, Sasha og Isabella ikke at gå imod deres gruppe, og dermed sikrede Monique sig at tjekke ind på 'Paradise Hotel' for anden gang. Det betød, at pigerne igen var i overtal og dermed i fare ved parceremonien. Men med Philip i spidsen overbeviste fyrene pigerne om, at de intet havde at frygte, for Monique ville ryge hjem til Danmark.

Men, men, men. Her til aften stod Monique og Frederikke bag Mads. Mads valgte Monique som sin partner, og dermed blev det klart, at 'Paradise'-fyrene havde snydt deres partnere i gruppen.

-  Set i bakspejlet var det (ikke at smide Monique hjem, red.) den største fej, jeg kunne lave. Jeg ønskede ikke Monique på hotellet af både taktiske og personlige årsager, fortæller Frederikke til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Frederikke efter Pandoras: Sammi er udspekuleret

Philip styrer ikke

Inden parceremonien følte Frederikke sig usikker, for hun vidste godt, at de andre havde påvirket Mads, erkender hun.

Hjemme i stuerne oplever seerne også, hvordan Philip gang på gang render rundt og overtaler folk til at være med i sine taktiske planer. Men at Philip styrer gruppen, afviser Frederikke.

- Philip kan på ingen måde styre os alle. Det var Sasha, jeg lyttede til. Ikke phillip, slår hun fast.

Selvom Frederikke var skuffet over Mads' beslutning, så bærer hun ikke nag.

- Jeg har det godt med Mads i dag. Vi kan godt skelne mellem det personlige og taktiske.

LÆS OGSÅ: Sandy afslører: I chok over Moniques exit

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.