Frederik efter 'Robinson': Jeg blev syg og kastede op

Frederik fik det fysisk dårligt, så snart han kom ud på hotellet.

I aftenens afsnit af 'Robinson' blev det Frederik Ingolf Lundbergs tur til at forlade ekspeditionen. Han havde ifølge de andre vist for meget styrke og var for vellidt, så derfor fandt de ham for stærk i det individuelle spil efter sammenlægningen.

- Jeg havde en stærk formodning om, at jeg var meget udsat, men det gjorde stadig utrolig ondt, da det var en kendsgerning, at det var slut for mig. Skuffelsen var ubeskrivelig hård. Jeg havde ikke lyst til at forlade 'Robinson', fortæller Frederik til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Stort ‘Robinson’-twist: Deltagerne i chok

Frederik blev efter ø-rådet kørt over til et hotel.

- Der kunne jeg slet ikke styre mig selv med maden. Jeg åd så meget, at jeg blev syg og kastede op, og jeg kunne ikke sove, da civilisationen fuckede totalt med mit hoved. Da jeg vågnede næste morgen var mit værelse så fugtigt, fordi jeg havde slukket for airconditionen, at det dryppede ned i hovedet på mig. Men jeg var så slået ud, at jeg ikke magtede at flytte mit hoved, fortæller Frederik og fortsætter:

- Da klokken blev 14-15 stykker, var jeg røv træt af at have ondt af mig selv, så jeg gik ned og trænede i hotellets fitness og gik derefter til poolen og svømmede.

Frederik kastede op i mere end fem timer.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Bagedyst'-stjerne har født

Spillede sine kort forkert

Selvom de øvrige deltagere smed Frederik ud med en masse komplimenter, kan Frederik ikke bruge det til noget.

- Det var et kæmpe kompliment, ingen tvivl om det, men jeg ville til hver en tid hellere vinde 'Robinson', hvor alle de andre deltagere synes, at jeg var et skvat, end at blive stemt ud på en lorte ligegyldig placering, hvor de synes, at jeg var stærk, fortæller Frederik og fortsætter:

- Spillet er komplekst, og hvis jeg fremstod så stærk, så har jeg heller ikke spillet spillet ordenligt.

Frederik er ærgerlig over, han spillede sine kort forkert.

LÆS OGSÅ: Rørt Esben Dalgaard: Denne historie kan han ikke holde ud

Forsøgte at komme tilbage

Enhver kunne se, at Frederik var en bitter mand, da han blev stemt ud. Derfor gjorde han også sit for at undgå det.

- Jeg fik en god og behagelig samtale med chefproducenten, hvor jeg prøvede at presse på for en mulighed for at komme ind på øen igen. For jeg ville fucking ikke hjem, fortæller Frederik og tilføjer, hvordan han prøvede at få en billet til øen igen.

- Jeg var bare kreativ med idéer til, hvilke spændende tvist der kunne få mig ind igen, men det blev desværre kun modtaget med grin og godt humør, slutter Frederik.

LÆS OGSÅ: WHAT! Jackie skal på operationsbordet igen