Der er ingen tvivl om, at Türker og Sarah i den grad har fundet kærligheden sammen igen (Foto: Anthon Unger).
Der er ingen tvivl om, at Türker og Sarah i den grad har fundet kærligheden sammen igen (Foto: Anthon Unger).

Fra fake til naturlig: Nu sætter Türker ord på sin kærestes udseende

Som Sarah selv beskriver det, så forelskede Türker sig i hende, da hun så meget mere dullet ud. Nu fortæller Türker, hvad udseendet har betydet for hans forelskelse i hende.

'Paradise Hotel'-baben Sarah Tiedt er for tiden aktuel i sæson 2 af 'Mig og mine nye bryster', hvor hun gennemgår en større brystoperation. Brystoperationen er et led i hendes proces med at gå fra et enormt kunstigt look, hvor hun blandt andet har haft store mængder botox og filler i ansigtet, til et meget mere naturligt udseende.

Og netop det forholder kæresten, Türker, sig nu til.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia giver status på babyplaner med Frederik

Dengang han blev forelsket i Sarah, så hun helt anderledes ud. Blandt andet var Türker med Sarah i Tyrkiet for et år siden, hvor hun fik foretaget et brazilian butt lift, som altså gav hende en fyldigere numse. Og i den første lange del af Sarah og Türkers forhold brugte hun meget makeup, som hun i dag er gået væk fra.

LÆS OGSÅ: Jonass og Asta tager forholdet videre

Men er Türker så stadig lige så forelsket i Sarah, nu hvor hun ikke ser ud som den kvinde, han i sin tid forelskede sig i? Det svarer han på i 'Mig og mine nye bryster'.

- Det er svært at sætte det op sådan. Hvad er det, jeg blev forelsket i? Jeg har jo bare været forelsket i dig. Fordi du er, som du er, siger han til Sarah i 'Mig og mine nye bryster'.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører ny fyr

I klippet taler Sarah og Türker om det mere naturlige udseende kontra Sarahs gamle look. Se hele afsnittet på Viaplay.