Foto: TV3
Foto: TV3

Forvirret Geggo: Kan ikke huske sit eget CPR-nummer

En dyst i aftenens afsnit af 'Divaer i junglen' er altafgørende for Geggo, men hun bliver så forvirret, at hun intet kan huske.

I aftenens afsnit af 'Divaer i junglen' skal den første finalist findes, men der skal også sendes en diva ud af junglen, og meldingen til den smukke Geggo fra Bryggen er klar - hun skal nemlig vinde dysten, ellers ryger hun direkte i elimineringsrunden.

Selvom hun er presset, så er Geggo dog klar til at give sig 100 procent, men dysten, som går ud på at skulle huske brikkers placering og lægge et puslespil på tid, er bestemt ikke hendes kop te.

LÆS OGSÅ: Diva-Julie: Maria er ikke værdig

Den ender faktisk med at forvirre hende så meget, at hun ikke engang er sikker på, at hun kan huske sit eget CPR-nummer.

- Mensa shit altså, oh my God! Jeg skal ikke bare ikke tabe, jeg skal vinde for ikke at ryge i duel i morgen, og det ser bare ikke særlig godt ud,lyder det fra Geggo, som aldrig har lagt et puslespil i sit liv før.

Se med i aften i 'Divaer i junglen' kl. 21.00 på TV3, hvor det vil vise sig, om Geggo kan sikre sig en uge mere og komme et skridt nærmere finalen.

LÆS OGSÅ: Diva-Nadia er færdig med reality

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.