Fortvivlet ung mor: Ved ikke, om hun skal beholde barnet

I den nye sæson af 'De unge mødre' er gravide Simone meget i tvivl om, hvorvidt hun skal få barnet eller en abort.

I den nye sæson af 'De unge mødre', som man kan se de første fire afsnit af på Dplay allerede nu, har Simone fundet ud af, at hun er gravid med sin nye kæreste, men hun er i tvivl om, hvorvidt de skal beholde barnet. De har nemlig kun været kærester i tre måneder, og hun ved ikke, om de er klar endnu, men der er flere ting, der spiller ind i beslutningen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

- Jeg tror, jeg tænkte hundrede tanker - hundrede spørgsmål, jeg vendte alt inde i hovedet, det gør jeg sådan set stadig. Kan jeg klare at blive mor igen? Kan Kasper klare at blive far, og hvad med Emliy er hun klar til det her? Ting der snakker for, at jeg skulle få en abort, det er helt sikkert uddannelse, og mig og Kasper har ikke været sammen i længere tid, og så andre folks meninger påvirker mig også. Og så hele det der med min angst, og at jeg ikke følte mig god nok, det kommer tilbage, fortæller Simone ærligt i afsnittet, som man kan se et klip fra nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

Siden afsnittet er optaget har Simone og Kasper besluttet sig for at beholde barnet, og Simone er nu lidt over halvvejs i sin graviditet, hvor hun venter en lillesøster til datteren Emliy. Tilbage i maj måned afslørede Simone nyheden om sin graviditet, og allerede der afslørede hun sine tvivl omkring beslutningen.

LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Emliys navn var en fejl

- Min graviditet var ikke planlagt, og vi havde faktisk ikke snakket så meget om børn, men da jeg var gravid, gik der ikke så længe, før vi vidste, at vi godt ville have det. Selvfølgelig er det meget tidligt i forholdet, fordi vi kun har ses siden august, men vi har kendt hinanden i en del år, og vi var begge sikre på, at vi skulle være sammen for altid, fastslog Simone tilbage i maj.

Se klippet fra 'De unge mødre' herunder, og se hele afsnittet på DPlay.

LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op 5 gange