'Forsidefruer' (Foto: TV3)
'Forsidefruer' (Foto: TV3)

'Forsidefrue': Vi bliver venner igen

I den aktuelle fjerde sæson af 'Forsidefruer' står det klart, at der er kold luft mellem eks-veninderne Sarah Louise og Jackie.

Den nye, fjerde sæson af 'Forsidefruer' startede ud med en konflikt mellem Jackie Navarro og Sarah Louise Christiansen. Her fortalte Jackie i første afsnit, at hende og Sarah Louise ikke længere er venner.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg har købt mig til flere følgere

Jackie med kæresten Rasmus, som Sarah Louise angiveligt ikke skulle have taget så pænt imod (Foto: Privat).
Jackie med kæresten Rasmus, som Sarah Louise angiveligt ikke skulle have taget så pænt imod (Foto: Privat).

– Sarah Louise og jeg har ikke noget forhold lige nu, for i forbindelse med mit liv, og at jeg har fået et nyt forhold og sådan noget, så har hun været for grov. Hun har selvfølgelig sagt sin mening, og det er også okay, men hun har bare sagt det på en lidt voldsom måde og sagt lidt grimme ting oveni, og det betyder så, at vi to ikke kan være venner, lød det fra Jackie i første afsnit.

Sarah Louise skrev siden på sin blog, at hun undrede sig over, hvorfor Jackie pludselig stod frem om den kølige luft mellem de to tidligere veninder, da de havde aftalt at holde det for dem selv. Til Realityportalen forklarer Sarah Louise dog, at hun bare er direkte som person, hvis der er noget eller nogen, der ikke huer hende.

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt er Gustavs ansigt

- Du ved, jeg synes, nogle ting skal man gøre, nogle ting skal man ikke gøre, hvis jeg ikke kan forene mig med det, så siger jeg det.

Blæst ud af proportioner

Selvom begge 'Forsidefruer'-babes har hver deres side i konflikten, så mener Sarah Louise ikke, at man skal tage deres konflikt så tungt, som den er blevet gjort til i medierne.

Sarah Louise tror på, at venskabet mellem hende og Jackie kommer tilbage igen (Foto: Michael Stub).
Sarah Louise tror på, at venskabet mellem hende og Jackie kommer tilbage igen (Foto: Michael Stub).

- Det hele er blevet blæst op, min og Jackies situation er jo faktisk noget af det, der fylder mindst i 'Forsidefruerne', der er jo andre, der råber meget højt og taler meget grimt hele tiden.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder gravid igen

Faktisk mener Sarah Louise, at eks-venindernes konflikt snart ryger fløjten helt af sig selv til fordel for en genetablering af venskabet.

- Vi har lige været i byen sammen, altså, der er ikke noget der, vi kan også godt sagtens tale sammen. Det er slet ikke så dramatisk som det bliver gjort til, overhovedet. Jackie og jeg, vi vil altid have en.. Altså, vi kommer sikkert også til at blive venner igen. Vi har bare aftalt, at vi lige skal have en lille pause fra hinanden. Men vi har kendt hinanden i 18 år, altså. Det går op og ned, sådan er det. Ægte venskaber, når man har kendt hinanden så lang tid, så kan man altså godt løbe ind i lidt. Og vi er meget forskellige, lyder det fra Sarah Louise, der mener, at tiden vil hele sårene mellem de to gamle slyngveninder.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Rundt om Sarah Louise Alder: 36 år, født d. 22. marts 1982 Privat: Single. Har børnene Arthur, Albert  og Alma sammen med eksmanden Michael Nymann. Beskæftigelse: Er blogger, iværksætter og tv-personlighed. Har tidligere været model og ejer af modelbureauet Dream Models. Tv: Har deltaget i 'Til middag hos', '4-stjerners middag', 'UPS! Det er live', 'Zulu Kvægræs', 'Zulu Djævleræs' og senest 'Forsidefruer'. Har haft små roller i 'Craig' og serien 'Kristian'.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Sofie: Jesper var ikke den ex, jeg havde håbet på

LÆS OGSÅ: Reality-hunk er blevet single

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på