Gunnvør fra 'Forsidefruer' (Foto: TV3)
Gunnvør fra 'Forsidefruer' (Foto: TV3)

'Forsidefrue'-Gunnvør i stort iværksættereventyr

Gunnvør Dalsgaard har travlt for tiden, for 'Forsidefruen' har nemlig kastet sig ud nye, spændende projekter.

Gunnvør Dalsgaard er lige nu aktuel i ‘Forsidefruer’, men hun er også yderst aktuel i sit helt eget iværksættereventyr. Hun er selv mor til tre, og det er netop mødrene, hun gerne vil forkæle med sin nye webshop.

– Jeg har rigtig travlt med at få min webshop op at køre. Den hedder Spoilmommy.com, for jeg mener virkelig, at mødre fortjener at bliver forkælede. Hvis mødrene har det godt, så har deres børn det også godt, fortæller Gunnvør.

LÆS OGSÅ: Gunnvør om forholdet til Oliver: Vi er en familie på godt og ondt

Men det er ikke det eneste, hun har travlt med. For Gunnvør afslører, at pilates er én af hemmelighederne bag hendes flotte udseende, og nu giver hun andre mulighed for at stifte bekendtskab med motionsformen.

– Jeg er jo pilatesinstruktør, og jeg afholder pilates-retreats hen over efteråret og foråret på Ibiza. Vi flyver folk til Ibiza, hvor vi bor i en luksus-villa, dyrker pilates og spiser lækker, sund mad, fortæller hun og fortsætter

LÆS OGSÅ: Sarah Louise er skuffet over de andre ‘Forsidefruer’

- Jeg arbejder også på at arrangere et helt særligt mama-retreat, hvor mødre kan komme med deres børn. Så er der pasning til børnene og forkælelse til mødrene. Det er oplagt, hvis man er på barsel eller vil tankes lidt op med god energi, fortæller hun.

Du kan lære Gunnvør bedre at kende, når ‘Forsidefruer’ ruller over skærmen torsdag kl. 21.00 på TV3.

------------------Nedenstående indlæg er sponsoreret af Nicehair.dk----------------------

Kunne du også godt tænke dig at få en lækker tan ligesom Gunnvør, så kan du herunder se, hvordan man kan blive lækker med lidt spraytan.

Det er vigtigt at få huden skrubbet ren for døde hudceller, inden man anvender selvbruner, så er huden mere modtagelig, og det giver en flottere farve.

Sponsoreret: Karmameju MORE Salt Body Scrub - find den HER

Sponsoreret: Marc Inbane Natural Tanning Spray - find den HER

Denne selvbruner giver en flot og naturlig farver og tilpasser sig ens hudtone, så det er en selvbruner, alle kan anvende. Se med herunder:

Videoen er sponsoreret af Nicehair.dk

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vært er vild med ‘Forsidefruerne’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.