Forlovet Anders afslører: Sådan bliver Torbens og min fremtid

I aftenens afsnit friede Anders til kæresten Don, men fremtiden er ikke helt så nemt planlagt, når man har en enægget tvilling.

Der var romantik i luften i aftenens afsnit af 'Anders og Torben'. Efter adskillige hentydninger fra Anders' thailandske kæreste, Don, faldt han nemlig i aften på knæ og poppede spørgsmålet: "You wanna marry?"

Lykken var stor hos Don, der omfavnede sagede ja til Anders. Imens sad Torben ved siden af og overværede det store øjeblik for sin tvillingebror. Selv drømmer han også om at finde en thailandsk kærlighed, men desværre har heldet endnu ikke været med ham.

Heldigvis for Torben har Anders og Don planer om at vente med både bryllup og bolig, indtil tvillingebroren også har fundet sin eneste ene. De to brødre beholder derfor deres fælles hjem i Holstebro.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Anders og Torben bliver uvenner

– Foreløbig bliver tingene, som de plejer, og så når vi engang bliver gift, så finder Don og jeg nok vores eget sted at bo. Men vi skal ikke lige giftes imorgen. Don siger, at vi lige skal vente, indtil Torben også finder en kæreste, så vi kan holde én stor fest sammen, forklarede Anders i Go’ Morgen Danmark i sidste uge og fortsatte:

– Så det er jo op til Torben, hvornår det kommer til at ske. Det er hvert fald vores plan foreløbig. Når tiden kommer, skal brylluppet holdes i Thailand, og Anders og jeg har også snakket om, at vi måske på et tidspunkt flytter dertil og bor. Men nu må vi se.

Anders og Don nøjes derfor indtil videre med at besøge hinanden. Blandt andet boede Don sidste år et par måneder i tvillingernes hjem i Holstebro, afslører TV2.

LÆS OGSÅ: 'Anders og Torben’ snupper fornem pris

LÆS OGSÅ: Tvillingerne Anders og Torben: Sådan driller vi vores thai-kærester

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.