Forlod kæresten i Paris: Stéphanie Surrugue giver status på kærligheden

DR-korrespondenten rejste fra kæresten og Paris for at vende hjem til Danmark, og nu har parret lært, hvad det vil sige at have et langdistanceforhold.

Stéphanie Surrugue flyttede fra Paris og tilbage til Danmark i begyndelsen af januar i år. Det gjorde hun, selvom hun et halvt år forinden havde fundet kærligheden og svævede på en lyserød sky. Der mødte hun nemlig franskmanden Jean.

Ham er hun stadig kærester med, fortæller hun, da hun møder op på den røde løber til 'Vild med dans'.

I videoen fortæller Mads Vad og Michelle Kristensen om deres første aften i 'Vild med dans'. Artiklen fortsættes herunder...

LÆS OGSÅ: CHOK! Årets ‘Paradise’-vindere afsløret

- Der bliver pendlet, der bliver pendlet, der bliver pendlet. Men vi holder det lidt for os selv, har jeg lært mig selv at sige, så vi ikke ender i alle mulige vilde overskrifter, siger Stephanie, der ikke ønsker at kommentere yderligere på, hvordan det går med langdistanceforholdet.

Hun er mødt op sammen med veninden Pernille Wass, der er kærester med 'Vild med dans'-deltager Michelle Kristensen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Udover at der nu skal pendles en del, så er det en positiv oplevelse for Stéphanie at være tilbage i Danmark.

- Det er meget vådt, der er meget regn i forhold til Paris. Men jeg synes, det er meget dejligt. Jeg får set min familie en helt masse, ikke nok, men jeg prøver, mor, smiler hun.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Rejser fra Danmark igen

Den 44-årige DR-korrespondent er dog ikke helt mættet, når det gælder eventyr i udlandet, og hun ved, at der ikke går forfærdelig længe, før hun igen rejser ud i den store verden.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

- Nu skal jeg lige være her lidt. Og så skal jeg ud igen på et eller andet tidspunkt. Jeg har bare ikke sagt det til min chef endnu, griner hun.

Der er ikke en decideret ønske-destination, men til gengæld er det nemt at nævne steder, hun ikke ønsker at rejse til for at bosætte sig for en periode.

- Men konkurrencen er hård, så det holder jeg lige lidt inden for vesten, siger hun om næste rejsemål.

LÆS OGSÅ: Jackie får vild operation: Var for nervøs og aflyste første gang