Forelsket 'Paradise'-babe: Endelig giver kærligheden pote

For tiden svæver realitybaben på en lyserød sky.

Som altid opstod der kærlighed mellem nogle af deltagerne i den seneste sæson 'Paradise Hotel', men Monique Kromann var ikke en af dem, der blev ramt af Amors pil i Mexico.

Det er hun til gengæld blevet efterfølgende, for i juli mødte hun en fyr, der har slået benene væk under hende, og som hun selv siger, så har kærligheden endelig givet pote.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Paradise'-babes nyfødte datter har fået corona

- Ja jeg ser én, men jeg afslører ikke, hvem det er, før han har spurgt, om vi skal være kærester. Jeg kan kun sige, at jeg synes, han er fucking dejlig, fortæller Monique, der slet ikke er i tvivl om, hvad hun ville svare, hvis han spurgte.

Moniques nye fyr kommer fra Nordsjælland, men han tager gerne turen til Jylland og tilbage igen, hver gang de skal ses. Hvis alt går efter planen, flytter han snart til det jyske.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-babe har fået lavet sine bryster: Derfor var det hemmeligt

Selvom parret endnu ikke er kærester, så er de heller ikke helt singler længere.

- Vi er hvert fald ikke interesseret i at date andre end hinanden, og vi er begyndt at komme ind i hinandens omgangskreds, fortæller den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

'Paradise'-Cecilie og Emma flippede ud

Monique mødte sin nye flamme en aften, hvor hun var i byen i Kolding, og hvor hun ikke lige var forberedt på mødet og derfor troppede op i sit motorcykel-outfit.

LÆS OGSÅ: Tårevædet realitybabe: Derfor sletter jeg min profil

- Men det var sgu ikke nok til at skræmme ham væk, vi snakkede, drak en drink eller to, og så kørte jeg hjem samme aften. Næste dag skrev jeg til ham, og så aftalte vi en date om fredagen ugen efter, og så har vi set hinanden lige siden, siger hun.

Kendt komiker med i 'Vild med dans'

I et stykke tid har hun holdt kortene tæt til kroppen, men nu har hun fortalt om romancen til flere veninder, heriblandt Cecilie og Emma fra samme sæson 'Paradise'. Med Moniques egne ord, så flippede pigerne helt ud.

- De flippede ud, fordi jeg ikke har sagt noget om det, så det kom nærmest som et chok. Jeg er som sagt meget kræsen, og hver gang vi har været i byen, har jeg afvist alle, og jeg er altid gået alene hjem. De har faktisk aldrig set mig med en fyr, så girls to girls tror jeg bare de synes det er herlig, lyder det fra Monique.

LÆS OGSÅ: Remee om 'X Factor'-vinder: Det var en katastrofe