Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem 'Paradise'-par

De virkede uadskillelige på hotellet, og fingrene kunne de heller ikke holde fra hinanden. I dag er historien en helt anden.

Flere af årets 'Paradise Hotel'-gæster har allerede været lidt omkring blandt hotellets andre gæster, men to af deltagerne har kun haft øjne for hinanden siden dag et.

Dermed gik der ikke mange afsnit, før seere kunne opleve Anna og Casper have sex for åben skærm, og det sluttede ikke dér. I dagens afsnit havde de to endnu et blødsødent øjeblik sammen, og de fortæller begge, at de er glade for hinanden og småforelskede. Men de skarpe 'Paradise'-fans vil vide, at både Casper og Anna er kærester med andre paradisoer i dag (Caspers er dog endnu ikke tjekket ind), og de har begge åbent fortalt, at de ikke taler sammen i dag. Casper har desuden tidligere har fortalt Realityportalen, at han fortryder at have haft sex med Anna.

LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg ville egentlig ikke være med i ‘Paradise’ 

- Det, der gik galt, var egentlig bare, at vi er SÅ forskellige, og det finder man først ud af, når man ikke er i 'Paradise'-boblen længere, fortæller Casper Realityportalen og fortsætter:

- Anna er faktisk på ingen måde min type, og hendes væremåde får mine alarmklokker til at ringe. Hun har egentlig en meget mainstream personlighed og er som en kvindelig 'Brian', og det er bare IKKE noget, jeg er interesseret i.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk uge: Nu taler paradisoer ud 

Til grin

Spørger man Anna, er der nogle helt andre grunde til, at hun og Casper ikke taler sammen den dag i dag - og at det gik galt mellem dem. Og at dømme ud fra hendes kommentarer, skal grunden findes i et af de kommende afsnit 'Paradise Hotel':

- Jeg kan ikke fortælle hvad og hvorfor endnu. Men NÅR jeg kan, skal jeg med glæde komme med den sande version, siger hun til Realityportalen og fortsætter:

- I mine øjne gør han sig selv til grin. Og I vil snart se hvorfor!

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk

Casper mener desuden, at Anna er typen, der aldrig finder ro og altid vil have opmærksomhed.

- Jeg giver Bronuts (kage fra Türkers donuts-biks, red.), hvis Oliver og Anna holder mere end ét år fra i dag, fortæller han Realityportalen, og den udmelding har Anna ikke noget tilovers for:

- Fuck, noget bullshit, griner hun.

Hvad den konkrete grund er, må vi altså vente på lidt endnu.

LÆS OGSÅ: UUH! Hemmelige sexdetaljer i dagens ‘Paradise’-afsnit

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn