(Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)

Forelsket Amalie: Der er børn i vente

Amalie har fundet kærligheden, og hun er ikke i tvivl om, hvordan fremtiden ser ud.

I aftenens afsnit af 'Til middag hos' åbner Amalie Szigethy dørene og inviterer Jan Linnebjerg, Mille Funk og Ditte Julie Jensen indenfor. Under middagen åbner hun op for sit ellers så hemmelighedsfulde kærlighedsliv.

LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is

- Jeg har jo mødt en fyr nu, men jeg har så valgt, at jeg gerne vil holde det privat, fordi - min fortid. Men jeg har mødt en, og jeg er blevet forelsket i ham, fortæller Amalie med et stort smil og et glimt i øjet, som vidner om, at hun har fundet kærligheden.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

Og noget tyder da også på, at fremtiden er særdeles lys for Amalie, der har været alenemor til datteren Josephine i tre år nu. Under aftenens underholdning, hvor Amalie har inviteret et medium til at se ind i fremtiden, kommer det frem, at der venter Amalie et liv med tre børn ude i fremtiden, men det kommer ikke som et chok for Amalie.

LÆS OGSÅ: Amalie siger fra overfor spanking

- Jeg bliver super glad, når Rikke siger, at der er tre børn forude, men jeg ved også godt, det kommer til at ske, så på den måde er det ikke nogen hemmelighed, for jeg er selv spirituel og kan selv se ind i min fremtid, afslører Amalie.

LÆS OGSÅ: Amalie om at lave tv med sin mor igen: Det var underligt

Få en forsmag på aftenens afsnit i klippene herunder, hvor Amalie først fortæller om kærligheden og dernæst om sin fremtid, og se med i aften kl. 19.00 på TV3.