Forelskede Bendtner: I byen med kæresten

Til premieren på 'The Lost Leonardo' havde Nicklas Bendtner en helt speciel person med.

Godt skjult bag ansigtsmasker var Nicklas Bendtner, 34, i torsdags i byen med sin kæreste, Clara Linnea Wahlqvist, 22. Parret dukkede op i Grand Bio, hvor Nicklas' gode ven Andreas Koefoed havde premiere på dokumentarfilmen om Leonardo da Vinci-maleriet 'Salvator Mundi'.

LÆS OGSÅ: Casper Berthelsen er tilbage på tv som ‘Bachelor’

Efter HER&NU i september afslørede, at Bendtner var begyndt at date den jurastuderende svenske model, bekræftede han forholdet under et talkshow i Koncerthuset.

Her havde han en samtale med forfatteren Rune Skyum-Nielsen, der har skrevet hans erindringsbog, 'Begge sider'. Det er også Skyum-Nielsen, der har introduceret Nicklas til Andreas, som nu laver en dokumentar om ham.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-succes lagt for had: Vi fortsætter

– Jeg startede for to et halvt år siden – inden han kom til FCK – så det handler om hans sidste periode som fodboldspiller, men også hvor han kigger tilbage og bearbejder nogle af de ting, han har været igennem. Så vi får hele hans livshistorie, men fortalt i en nutidig, dramatisk ramme, forklarer Andreas Koefoed.

– Man får et andet indtryk. Man bliver lukket ind i de mørke, svære ting. Man kan mærke, han har en lyst til at gå dybere, siger han om dokumentaren, der skal vises på Viaplay i efteråret.

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet