Før- og efterbillede: Se Anna Senecas nye Hollywood-smile

Anna er yderst tilfreds med resultatet, som hun har fået lavet i Tyrkiet.

Anna Seneca nyder en miniferie i Tyrkiet, men det er ikke en badeferie, som mange andre i Tyrkiet nyder godt af i disse tider. Anna er nemlig rejst til Tyrkiet for at få nye tænder.

- Jeg har fået mit længe ønsket Hollywood-smil, forklarer Anna til Realityportalen og uddyber, hvad hun præcis har fået lavet og hvorfor.

- Jeg har fået lavet mine tænder, fordi de to tænder, jeg mangler, alligevel snart skulle skiftes. Og så har jeg altid tænkt, at jeg langt hellere ville tage herned (til Tyrkiet red.) og få det smil, jeg så længe har ønsket mig, i stedet for kun at få skiftet mine to manglende tænder i Danmark og stadig have “issues”.

LÆS OGSÅ: Skal 'Årgang 0'-stjerne skilles? Nu svarer Stephanie

Anna har altid haft en usikkerhed med sine tænder.

- Mine to tænder ved siden af fortænderne var sat på med en bro, hvor de altså sidder fast bag på mine tænder med en slags metal. Det har været en kæmpe usikkerhed for mig, siden jeg fik det lavet. Det kan lyde skørt i manges ører, men jeg har altid følt, at man kunne se metallet gennem mine tænder, og det gjorde mine tænder “grå”. Så denne behandling, jeg har fået nu, er noget, der har været under planlægning i flere år. Jeg har altid vidst, at jeg ville det her, og nu passede tiden bare, da broen alligevel skulle skiftes, forklarer Anna.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører graviditet

Den tidligere ’Paradise’-deltager er meget tilfreds med resultatet.

- Nu har jeg fået porcelæn ud over mine egne tænder, så jeg opnår dette “Hollywood-smile” look som jeg fucking elsker, fortæller Anna.

LÆS OGSÅ: NUTTEDE BILLEDER: Gustav Salinas er blevet far

Savner hemmelig fyr

Anna er alene i Tyrkiet og skal være det indtil torsdag.

- Det har faktisk været superdejligt. Jeg elsker mit eget selskab, og har faktisk fået mod på at rejse alene en anden gang. Selvom jeg selvfølgelig også savner nogle derhjemme, fortæller Anna med et smil.

LÆS OGSÅ: ‘Diamantfamilien’-stjerne single igen: Klar til at date

Anna savner naturligvis sin søn, men der er også en hemmelig fyr, der trækker. Inden afrejse lavede Anna et opslag af en computer og nogle ben i sengen. Der har været spekulationer om, hvorvidt billedet var hendes eget.

- Det er mit eget billede, som er taget lige inden, jeg tog til Tyrkiet. Benene tilhører en dejlig mand, som jeg er blevet ret glad for, afslører Anna, der fortsat gerne vil holde sin nye fyr hemmelig.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sejr åbner op: Dét hed jeg før

Se før- og efterbillede af Annas tænder herunder: